Prod Nr: 21096

Aparto Rom Deo og Luftfrisker *kn a 5 lt

kr846,50

128 på lager

#21096 Kategorier: ,

Beskrivelse

Aparto Rom Deo og Luftfrisker
Aparto Rom Deo og Luftfrisker 2-i-1 er en romdeodorant og luftfrisker som er spesielt utviklet for å fjerne alle ubehagelige lukter gjennom en 2-fase absorpsjon. Denne unike formelen nøytraliserer lukt og etterlater en behagelig duft i rommet.

2-i-1-funksjon: Dette produktet fungerer både som en romdeodorant og luftfrisker, noe som betyr at det ikke bare fjerner ubehagelige lukter, men også etterlater en behagelig duft i rommet.

2-fase absorpsjon: Aparto bruker en avansert teknologi for å fjerne lukt. Denne 2-fase-absorpsjonen sikrer effektiv nøytralisering av lukt, slik at rommet blir helt friskt og rent.

Egnet for ulike områder: Aparto er spesielt skapt for arbeids- og rekreasjonsområder, sykehusavdelinger og kjøkken hvor det kan oppstå sterke luktproblemer. Den kan også brukes i hotellrom, kontorer, kantiner, legekontorer, buss, togkupper, sovesaler. kliniske rom og sanitærområder.

Hyggelig og langvarig effekt: Produktet gir ikke bare umiddelbar effekt, men opprettholder også den behagelige duften over tid. Dette sikrer at rommet alltid lukter friskt og rent.

Enkel bruk: Aparto er enkel å bruke. Den kommer i en praktisk sprayflaske, og det anbefales å spraye den i det øvre luftområdet i rommet for jevn fordeling av duften.

Daglig bruk: For optimal effekt anbefales det å bruke Aparto Rom Deo og Luftfrisker daglig. Dette bidrar til å opprettholde en konstant og behagelig duft i rommet.
 

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Dimensjoner 19 × 16 × 22 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

pH

Innhold/Lengde/Størrelse

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

pH gruppe

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

, , , , ,

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon