Prod Nr: 26088

Quartz Silver Dobbel Toalettrullholder

kr471,00

21 på lager

#26088 Kategori:

Beskrivelse

Quartz Silver  Dobbel toalettrullholder dispenser
Quartz Silver Dobbel toalettrullholder dispenser er en praktisk og stilfull løsning for å oppbevare og dispensere toalettruller. Den er spesielt utformet for å passe for to store husholdningsruller med en maksimal diameter på 15 cm

Rommer to store husholdningsruller: Dispenseren er designet for å romme to store husholdningsruller med en maksimal diameter på 15 cm.

Innebygd reserverull: Dispenseren har en innebygd reserverull, slik at det alltid vil være en ekstra rull tilgjengelig når den første rullen er tom.

Samtidig dispensering: Dispenseren kan holde to ruller samtidig, noe som er ideelt for steder med høyt bruk eller for familier som bruker mye toalettpapir.

Non-stop system: Dispenseren har et non-stop system som gjør det enkelt å erstatte den tomme rullen med en ny. Dette gir en jevn og ubrutt papirforsyning.

Passer for toalettpapir med tradisjonell hylse: Dispenseren er designet for å passe for toalettpapir med tradisjonell hylse. Det gir en sikker og pålitelig innsetting av rullen.

Praktisk og holdbar design: Dispenseren er laget av materialer av høy kvalitet som sikrer holdbarhet og langvarig bruk. Den har også et moderne og elegant design som passer godt inn i ethvert toalettrom.

Enkel å bruke: Quartz Silver Dobbel toalettrullholder dispenser er enkel å bruke. Den gir praktisk og ryddig oppbevaring og dispensering av toalettpapir.

 

Papir som passer til:
Toalettpapir små ruller

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 33 × 15 × 14 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

Farge

,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

, , , ,

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , , , ,

Fast Lokasjon