Prod Nr: 92614

Dyson Airblade 9kJ-HU03 HV Global St

kr11 900,95

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

Dyson  er kjent for å bringe nye trender og innovative produkter til markedet. Denne gangen ble det bestemt å lansere en ny «hands-under» håndtørker med utseendet til deres premium-enhet. Enheten er laget av børstet aluminium, noe som gir produktet et svært eksklusivt utseende. Spesiell design og bilde-støtte fra et sterkt, velkjent merke. Med en luftstrømshastighet på 624 km/t tørker Dyson hendene svært raskt. I tillegg leveres Dyson som standard med et HEPA-filter.

I tillegg har Dyson vært en av de få selskapene som har mottatt HACCP-sertifisering. Med andre ord er denne enheten egnet for matindustrien.

I tillegg til de ovennevnte fordelene, er Dyson spesielt økonomisk, noe som betyr at tilbakebetalingstiden er betydelig forkortet.

Motor
Den 900 watt motoren, i samspill med 2 luftkanaler, sikrer en luftstrømshastighet på opptil 690 km/t. For første gang har Dyson valgt å integrere 2 forskjellige posisjoner i sine håndtørkere. Du kan for eksempel velge mellom standard 900 watt eller en øko-innstilling på 650 watt. Med øko-modus begrenser du støynivået, og du mister bare litt på tørkehastigheten.

Hygiene
Varme sikrer at bakterier kan reprodusere seg enda raskere, og denne enheten bruker kald luft for å tørke hender. Ikke bekymre deg, på grunn av hastigheten føles ikke luften kald. Alle Dyson-modeller er utstyrt med et antibakterielt tilsetningsstoff i plasten. I tillegg er de utstyrt med et HEPA-filter som standard. Dette filteret filtrerer 99,9% av alle bakterier fra luften før den blåses på hendene. Til slutt flyter det mye bakterier i et sanitæranlegg, og du vil ikke ha dette på hendene dine.

Plassering
Plasseringen er ikke veldig vanskelig, med noen skruer og en god drill kan enhver handyman installere denne enheten.

Garanti
Dyson gir standard 5 års garanti, full opsjon.

Elegant og merkestøttende
Tørker hender på 10 sekunder
Stille til normal lyd
Standard HEPA-filter
Antibakteriell beskyttelse
Svært lavt energiforbruk

Tørker hender på      10 sekunder
Stille til normal lyd
Standard HEPA-filter
Antibakteriell beskyttelse
Svært lavt energiforbruk

Spesifikasjoner for: Airblade 9kJ – HU03 håndtørker
Motorspesifikasjoner: 650-900
Tørketid: 10-12 sekunder
Varmetype: Ingen
Fascia: Børstet aluminium
IP-sertifisering: IP35

Tilleggsinformasjon

Vekt 3 kg