Prod Nr: 29108

EasyGlide mopp U9K 50cm ( Kompatibelt med Swep )

kr219,50

1118 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

EasyGlide mopp U9K 50cm ( Kompatibelt med Swep )

EasyGlide mopp 50 U9K høy absorberingsevne, lav friksjon og kompatibilitet med Swep-systemet for å sikre effektive og enestående rengjøringsresultater.

Kompatibilitet med Swep-systemet: Moppen er kompatibel med Swep-systemet, noe som betyr at den passer perfekt til Swep single moppeplate med en bredde på 50 cm (30152). Dette gir brukeren fleksibilitet og muligheten til å bytte ut moppen når det er nødvendig.

Høy absorberingsevne: Moppen er laget av viskose, noe som gir den en større evne til å absorbere væsker sammenlignet med tradisjonelle bomullsmopper. Dette gjør den ideell for rengjøring av områder med mye vann eller fuktighet.

Lav friksjon: Moppen har mindre friksjon enn blanding- eller bomullsmopper. Dette gjør at den glir jevnt og enkelt over gulvet under rengjøringen. Den reduserer også belastningen på brukeren.

Egnet for svært tilsmussede områder: EasyGlide mopp 50 U9K er spesielt designet for å takle tøffe rengjøringsoppgaver og svært tilsmussede områder. Den fjerner effektivt skitt og smuss.

Teknisk info: 
Vasketemperatur: 90 Co
Antall miniums vask:  400 ganger
Vekt: 150 gr.
Størrelse: 50 x 11 cm

70% Polyester: Dette materialet utgjør 70% av sammensetningen. Polyester er en syntetisk fiber som er kjent for sine gode egenskaper når det gjelder holdbarhet, motstand mot rynker og skrukker, og evnen til å beholde farge og form over tid. Det er også en sterk fiber som tåler hyppig bruk og vasking uten å miste kvalitet. Polyester brukes ofte i tekstilproduksjon på grunn av sin allsidighet og langvarige egenskaper.

30% Rayon: Dette materialet utgjør 30% av sammensetningen. Rayon er en halvsyntetisk fiber laget av cellulose fra plantemateriale. Den er kjent for sin mykhet, glans og pustende egenskaper. Rayon ligner på naturlige fibre som bomull og lin i utseende og egenskaper, men har vanligvis bedre fuktighetskontroll og absorberingsegenskaper. Rayon brukes ofte i klær og tekstiler som ønsker å oppnå en kombinasjon av komfort og estetikk.

Sammensetningen av 70% polyester og 30% rayon i en mopp kombinerer dermed holdbarheten til polyester med mykheten og absorberingsevnen til rayon. Dette gjør moppen effektiv til å tørke opp og rengjøre forskjellige overflater samtidig som den er slitesterk og langvarig.

Passer til:
30152  Swep single moppeplate 50cm 

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,15 kg
Dimensjoner 50,00 × 10,00 × 2,00 cm
Volum

1000,00

Miljomerke

90c Vasketemperatur + 400 vask

pH
Innholdlengdestorrelse

50 cm

Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

80-90

Varemerke

Premiere U9K

Farge
Leverandor-prod-beskrivelse

Easyglide viscose grey 50cm mop (Swep)

Hs-kode-landkode

HS Code: 9603.9099 – Origin: 86 China, Peoples republic

Fast-lokasjon

11-4-B-05