Prod Nr: 11151

Ecoforce Kraft * kn a 5 lt

kr423,50

56 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | | |

Beskrivelse

Ecoforce Kraft
Et kraftig rengjørings- og avfettingsmiddel med duft, antibakteriell og egnet for å fjerne olje og fett fra sterkt tilsmussede gulv og harde overflater. Ecoforce Kraft fjerner effektivt olje og fett fra svært skitne gulv og harde overflater. Det er spesielt ideelt for å fjerne sot og skitt etter brannskader. Vær oppmerksom på at det ikke bør brukes på polishbelagte gulv, terrazzo, aluminium eller galvaniserte overflater.

Effektiv fjerning av olje og fett: Ecoforce Kraft er spesielt formulert for å kunne fjerne selv de mest seige og vanskelige olje- og fettsøl på gulv og harde overflater. Det vil raskt og effektivt bryte ned og fjerne slik tilsmussing.

Allsidig bruk: Ecoforce Kraft kan brukes på alle typer gulv, noe som gjør det svært allsidig og egnet for en rekke forskjellige miljøer og bruksområder.

Effektivt dreper bakterier: Ecoforce har en formel som er spesielt utviklet for å effektivt drepe og hindre vekst av bakterier på overflatene den brukes på. Dette bidrar til å opprettholde et hygienisk miljø og reduserer risikoen for spredning av sykdomsfremkallende bakterier.

Forebygger infeksjoner: Ved å bruke et rengjøringsmiddel som Ecoforce Kraft, som er antibakteriell, kan du bidra til å forebygge infeksjoner. Dette er spesielt viktig på steder som sykehus, skoler eller andre offentlige steder hvor det er høy risiko for smittsomme sykdommer

Ideell for brannskader: Ettersom Ecoforce Kraft er anbefalt for fjerning av sot og skitt som følge av brannskader, vil det være et nyttig verktøy i rehabiliteringsprosessen etter en brann.

Hensiktsmessig for industrielle gulv: Ecoforce Kraft er spesielt designet for å takle tung rengjøring og avfetting av industrielle gulv. Det er ideelt for å fjerne innbrent fett og olje fra produksjonsprosesser.

Tilleggsinformasjon

Vekt 5,90 kg
Dimensjoner 19,00 × 14,00 × 28,00 cm
Volum

7448,00

Miljomerke

EU-Blomst

Ph-gruppe

11-14 (Alkalisk)

pH

12.5

Innholdlengdestorrelse

5 Liter

Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

14-21

Varemerke

Premiere Produkter

Farge
Leverandor-prod-beskrivelse

Ecoforce heavy duty cleaner 5lt

Butikk-produkt

1

Hs-kode-landkode

HS Code: 3402.9090 – Origin: 44 United Kingdom

Fast-lokasjon

01-1-A-03

Engelsk-beskrivelse

Ecoforce Kraft * cn a 5 lt.