Prod Nr: 92751

Hard børste til Multiwash 440 PRO, pk av 2 stk

kr3 600,00

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

Hard Børste til Multiwash 440 PRO – Rengjøringsbørste for fliser og betong

Oppdag Hard Børste til Multiwash 440 PRO, en kraftig børste designet for effektiv rengjøring av harde gulv. Denne børsten er perfekt for fliser, betong, stein, tregulv, parkett, laminat, vinyl, linoleum og knottebelegg. Pakken inneholder 2 børster, som sikrer at du har alt du trenger for å opprettholde et rent og pent gulv.

Fordeler :

Hard Børste til Multiwash 440 PRO er kjent for sin evne til å håndtere de tøffeste rengjøringsoppgavene på harde gulv. Dette gjør den til et ideelt valg for profesjonelle rengjøringsoppgaver. Med Hard Børste kan du være sikker på at smuss og støv fjernes effektivt, samtidig som overflatene beskyttes.

Bruk og Anbefalinger :

Hard Børste til Multiwash 440 PRO er enkel å installere og bruke med Multiwash 440 PRO. For å oppnå best mulig rengjøringseffekt, anbefales det å bruke børsten på de spesifiserte harde gulvtypene. Riktig bruk av Hard Børste og teknikk er avgjørende for å oppnå optimale resultater.

Produkthøydepunkter:

  • Effektiv på harde gulv: Designet for å rengjøre fliser, betong, stein, tregulv, parkett, laminat, vinyl, linoleum og knottebelegg.
  • Kompatibel med Multiwash 440 PRO: Enkel å installere og bruke med Multiwash 440 PRO.
  • Slitesterk: Laget av holdbare materialer for langvarig bruk.
  • Forbedret rengjøringseffektivitet: Sikrer grundig rengjøring av harde gulv.

Passer til

Hard Børste til alle Multiwash 440 PRO gulvvaskemaskiner. For optimale resultater, følg våre instruksjoner og anbefalinger nøye når du bruker dette produktet.

Anbefalte :

  • Multiwash 440 PRO: Avansert gulvvaskemaskin for grundig rengjøring.
  • Medium Børste Blå til Multiwash 440 PRO: For allsidig rengjøring.
  • Myk Børste til Multiwash 440 PRO: For delikate overflater.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 4 kg