Prod Nr: 27113

MDS-04 Doseringspumpe Oppvask

kr1 990,00

2 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: |

Beskrivelse

MDS-04 Doseringspumpe Oppvask
Doseringspumpe som er spesielt egnet for oppvaskoppgaver, inkludert dosering av såpe til mindre oppvaskmaskiner. Pumpeenheten er enkel å installere og justere, og leveres med alt nødvendig utstyr for installasjon, som veggbeslag, PVC-slanger, sugefilter, vektlodd og en 90-graders vinkel tankgjennomføring i rustfritt stål.

Enkel installasjon: Pumpen er rask og enkel å installere, slik at du kan komme i gang med doseringsoppgavene dine uten forsinkelser.

Justerbar hastighet: Pumpen kan enkelt justeres til ønsket hastighet, slik at du kan nøyaktig dosere mengden væske du trenger.

Robust konstruksjon: Pumpen har en kapsling laget av glasfiberarmert polypropylen, som gir robusthet og holdbarhet, slik at den kan tåle fysiske påkjenninger og vare lenge.

Presis dosering: Med muligheten for nøyaktig hastighetsregulering kan pumpen justeres til å dosere væsken presist etter behov, sikrer en konsekvent og nøyaktig dosering hver gang.

Inkludert installasjonskit: Pumpen leveres med et komplett installasjonskit som inkluderer alt du trenger for en vellykket installasjon, som veggbeslag, PVC-slanger, sugefilter, vektlodd og en 90-graders vinkel tankgjennomføring i rustfritt stål.

Effektiv ytelse: Med en effekt på 35W og justerbar ytelse kan pumpen håndtere doseringsbehovene dine på en effektiv måte.

Praktisk ON/OFF-bryter: Pumpen har en innebygd ON/OFF-bryter som gjør det enkelt å betjene den og slå den av eller på etter behov.

Fleksibel tilkoblingsmulighet: Med PP-fitting og PVC-slanger er pumpen enkel å tilkoble andre rørsystemer eller utstyr.

Pålitelig materiale: Rotor laget av Delrin og slange laget av Santoprene sikrer pålitelighet og lang levetid til pumpen.

Justerbare doseringsmuligheter: Pumpens hastighetskontroll gir deg mulighet til å justere doseringen fra 10-100%, slik at du kan tilpasse doseringen til ulike behov og bruksområder.
 

 

Kapsling

Glasfiberarmeret polypropylen

Rotor

Delrin

Slange

Santoprene

Forsyning

230VAC (ON/OFF switch i kabinet)

Effekt

35W

Nettovekt

500g

Fitting

PP 4x6mm

Sugeslange

PVC 4x6mm L = 2m

Doseringsslange

PVC 4x6mm L = 2m

Tankinjektor

90° vinkelstuds (ø 10mm) AISI 304

Hastighetskontrol 

10-100% regulering

Ytelse

Justerbar 10-70mL/mi

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,50 kg
Dimensjoner 18,00 × 12,30 × 11,80 cm
Volum

2612,52

pH
Innholdlengdestorrelse
Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

14-21

Varemerke

Premiere Produkter

Farge
Leverandor-prod-beskrivelse
Fast-lokasjon

21-09-B-05

Engelsk-beskrivelse

MDS-04 Dosingunit Dishwash