Velkommen til Premiere på nett!
Velkommen til Premiere på nett!

Fagkunnskap, service og kvalitet siden 1978

Shopping Cart

I en garderobe hvor det har vært mye trafikk med skitne arbeidssko har det over tid bygget seg opp et topplag med skitt på gulvet. Gulvet har vært vasket med et nøytralt middel, noe som i utgangspunktet er riktig for et polish belagt gulv.

Et nøytralt middel ( pH: 7-9) klarer ikke over tid å holde gulvet rent med denne type trafikk med skitne arbeidssko, fordi kjemien blir for mild til å løsne skitten fra gulvet. Bruker du sterkere midler ( pH: 10-14) forsvinner polishen.

Solex er et spesial designet produkt for gulv ( pH: 11) som er sterkt nok til å rense topplaget for skitt, samtidig som den ikke fjerner gulvpolishen.
Normalt sett legges Solex konsentrert utover gulvet med en lavtrykksprøyt, la det virke i 10-15 min før man vasker over enten med mopp, skuremaskin eller gulvvaskemaskin. Gulvet er da klar til å behandles med ny polish eller gå på uten noe videre behandling.

I dette tilfellet er gulvene ekstremt skitne og vi har heller valgt å blande Solex ut 50/50 med vann i en gulvaskemaskin og vaske gulvet i den daglige rengjørings prosedyren til gulvet er rent. I stedet for å bruke masse tid på en gang for å får gulvet rent.

Når gulvet er tilbakestilt til ønsket standard anbefaler vi å bruke Piccomat tabs 75 gr. som daglig rengjøringsprodukt til gulvet. Når gulvet begynner å få skittgroe i seg vedlikeholdes det periodisk etter behov med Solex

#21055
pH 10
731.00
105
#21065
pH 6,5-9
688.00
29