Prod Nr: 21052

Aparto Rom Deo og Luftfrisker *fl a 0,5 lt

kr120,00

238 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: |

Beskrivelse

Aparto Rom Deo og Luftfrisker
Aparto Rom Deo og Luftfrisker 2-i-1 er en romdeodorant og luftfrisker som er spesielt utviklet for å fjerne alle ubehagelige lukter gjennom en 2-fase absorpsjon. Denne unike formelen nøytraliserer lukt og etterlater en behagelig duft i rommet.

2-i-1-funksjon: Dette produktet fungerer både som en romdeodorant og luftfrisker, noe som betyr at det ikke bare fjerner ubehagelige lukter, men også etterlater en behagelig duft i rommet.

2-fase absorpsjon: Aparto bruker en avansert teknologi for å fjerne lukt. Denne 2-fase-absorpsjonen sikrer effektiv nøytralisering av lukt, slik at rommet blir helt friskt og rent.

Egnet for ulike områder: Aparto er spesielt skapt for arbeids- og rekreasjonsområder, sykehusavdelinger og kjøkken hvor det kan oppstå sterke luktproblemer. Den kan også brukes i hotellrom, kontorer, kantiner, legekontorer, buss, togkupper, sovesaler. kliniske rom og sanitærområder.

Hyggelig og langvarig effekt: Produktet gir ikke bare umiddelbar effekt, men opprettholder også den behagelige duften over tid. Dette sikrer at rommet alltid lukter friskt og rent.

Enkel bruk: Aparto er enkel å bruke. Den kommer i en praktisk sprayflaske, og det anbefales å spraye den i det øvre luftområdet i rommet for jevn fordeling av duften.

Daglig bruk: For optimal effekt anbefales det å bruke Aparto Rom Deo og Luftfrisker daglig. Dette bidrar til å opprettholde en konstant og behagelig duft i rommet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,50 kg
Dimensjoner 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
Volum

0,00

Ph-gruppe

6-9 (Nøytralt)

pH

7-8

Innholdlengdestorrelse

0,5 Liter

Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

21-28

Varemerke

Premiere Produkter

Farge
Leverandor-prod-beskrivelse
Bestillingsvare

1

Hs-kode-landkode

HS Code: 3307.4900 – Origin: 49 Germany

Fast-lokasjon

04-6-B-06