Tilbud!
Prod Nr: 21056

Barraglanz – gulvpolish «Premium Quality» *kn a 10 lt

Veil pris: 1707

kr1 114,00

62 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | | |

Beskrivelse

Barraglanz «Premium Quality»
Høy slitestyrke. 2 ganger mer en tradisjonell polish

Barraglanz gulvpolish er en førsteklasses «wet look» polish som er ideell for alle typer vannbestandige gulvoverflater, inkludert lakkert tre og parkettgulv. Med et tørrstoffinnhold på 25% gir den en dyp glans og en blank overflate.

«Wet look» overflate: Barraglanz gir en dyp og blank glans på gulvet, som gir en imponerende visuell effekt.

Tørrstoffinnhold: Med et tørrstoffinnhold på 25% er denne polishen meget konsentrert og gir en varig beskyttelse.

Slitesterk: Barraglanz er  slitesterk og skaper en robust overflate som motstår daglig slitasje og nødvendigvis minimalt vedlikehold.

Sklisikker: Den inneholder antisklimidler som bidrar til å skape en sklisikker overflate, noe som er viktig for å opprettholde sikkerheten på gulvet.

Kompatibilitet: Den kan brukes på en rekke ulike gulvoverflater, inkludert vinyl, linoleum, tre og stein. Den er også egnet for lakkert tre og parkettgulv.

Tolerant overfor søl av alkohol og desinfeksjonsmidler: Etter 96 timers herdetid tåler Barraglanz søl av alkohol og desinfeksjonsmidler uten at det etterlater merker i polishen.

Enkel restaurering: Barraglanz kan brukes sammen med Solex-systemet (21055) for overflate restaurering, noe som gjør det enkelt å friske opp gulvflaten.

Rask tørketid: Med en tørketid på ca. 40 minutter kan du raskt komme tilbake til å bruke gulvet etter påføring av Barraglanz.

Dekningsområde: En 10 liters beholder av Barraglanz er nok til å dekke omtrent 400-500m2, avhengig av underlaget. Dette gjør den økonomisk og effektiv i bruk.

Høy kvalitet: Barraglanz er kjent for sin høykvalitets formulering, og den er spesielt egnet for høyhastighets polering på 1500 omd eller mer
Premium quality
Premium quality er en symbolmerking på våre produkter som forteller at produktet er av høyeste kvalitet, dvs. at det er et høyere innhold av  virkestoffer og ingredienser som gjør at produktet fungerer raskere og bedre.
På den måten reduserer man tid og kostnader,  samtidig er det mer miljøvennlig da man bruker mindre kjemi for å utføre renholdsoppgaven.

Tilleggsinformasjon

Vekt 10 kg
Dimensjoner 23 × 19 × 30 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

Innhold/Lengde/Størrelse

,

Varemerke

,

Volum

,

Miljømerke

,

pH gruppe

, ,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

pH

.