Prod Nr: 40207

Bonnet håndmopp for tekstil – møbler – tepper

kr260,00

68 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

Bonnet mopp for tekstil – møbler – tepper

Bonnet mopp for tekstil – møbler – tepper er et spesialdesignet rengjøringsverktøy som er ideelt for å rengjøre tekstiler. Den er ekstremt effektiv når den brukes i kombinasjon med Novatep for fjerning av flekker på alle typer tekstiler. Hvis du har et mindre teppe, en stol, et bilsete eller annet som trenger litt oppfriskning, er denne kombinasjonen et godt alternativ til å leie en tepperenser. Hvis du har større teppearealer, anbefaler vi å bruke Bonnet mopp for tepper sammen med en singeldisk maskin. Alternativt kan du også bruke en tepperenser og Novatep for å oppnå best mulig resultat.

Bonnet mopp for tekstil – møbler – tepper har en sammensetning av polyester/rayonfibre som gir maksimal absorpsjonsevne, frigjøring og holdbarhet. Den grønne fiberstrimmelen gir ekstra skrubbing for å forbedre rengjøringseffektiviteten.

Bonnet med grønne striper har svært høy absorpsjonsevne, noe som betyr at den kan absorbere fuktighet og skitt fra teppet på en effektiv måte.

De grønne skurestripene på bonnet mopp agiterer fibrene i teppet. Dette bidrar til å løsne og trekke ut skitt og smuss, noe som igjen forbedrer rengjøringseffektiviteten.

En av de store fordelene med bonnet mopper er deres holdbarhet. Kantene på disse moppene er unike, noe som sikrer at de er gjenbrukbare og vaskbare. Dette gjør dem langvarige og kostnadseffektive over tid.

Fremgangsmåten for å bruke bonnet moppen med Novatep for rengjøring av tekstil – møbler – tepper

1. Start med å spraye Novatep direkte på flekken eller det området som skal rengjøres. La det virke i 5-10 minutter for å løsne og bryte ned smuss og flekker.

2. Fukt deretter bonnet moppen med Novatep.

3. Når bonnet moppen er fuktig, begynn å vaske over det skitne området. Beveg moppen frem og tilbake over flekken med lette trykk. Bonnet moppen vil absorbere smuss og flekker fra tekstilet.

4. Fortsett å vaske over området til det ser rent og friskt ut. Du kan også bytte ut bonnet moppen med en ren hver gang den blir full av smuss og flekker.

5. Etter at du har rengjort ønsket område, la det tørke helt før du bruker det igjen.

Bonnet moppen kan etterpå vaskes i vaskemaskinen

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 20 × 20 × 2 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Volum

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

, , , , , , ,

Bestillingsvare

Butikk produkt

Fast Lokasjon

pH
Lengde

20.30

Bredde

20.30

Høyde

2.00

Vekt

0.15