Prod Nr: 11103

Håndsåpe Pink Pearl Luxury m/pumpe *fl a 450ml

kr37,00

31 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: |

Beskrivelse

Håndsåpe Pink Pearl Luxury
Luxury

Håndsåpe Pink Pearl Luxury er en ekstremt effektiv og mild universell håndsåpe. Den er spesielt utviklet med ekstra emulgerende krefter som bidrar til å fjerne fett og smuss grundig. I tillegg til å være egnet for håndvask, kan den også brukes som en kroppssjampo.

Effektiv rengjøring: Denne håndsåpen er ekstremt effektiv når det kommer til å fjerne både fett og smuss fra hendene. Den har ekstra emulgerende krefter som bidrar til å bryte ned og fjerne oljer og fettstoffer.

Mild formulering: Til tross for sin kraftige rengjøringsevne, er Pink Pearl Luxury mild mot huden. Den bidrar til å opprettholde hudens naturlige fuktighet og hindrer uttørking eller irritasjon.

Universell bruk: Pink Pearl Luxury kan brukes ikke bare som en håndsåpe, men også som en kroppssjampo. Dette gjør den allsidig og praktisk å ha i hjemmet eller på jobben.

Skumende konsistens: Når Pink Pearl Luxury kommer i kontakt med vann, skaper den et mildt og rikt skum. Dette gir en behagelig og luksuriøs opplevelse under håndvasken.

Vakker rosa farge: Håndsåpen har en vakker rosa farge som gir et estetisk tiltalende preg på vasken. Dette gjør håndvasken til en mer behagelig og hyggelig opplevelse.

 

 

For fjerning av fett og lett olje
– påfør Pink Pearl og gni godt inn, skyll og tørk.

For normal vask
– skyll hender og bruk en liten mengde Pink Pearl til å vask hendene.

  • Farge: Rosa
  • Mild
  • Skumende

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 7 × 7 × 18 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

pH

Innhold/Lengde/Størrelse

, ,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

pH gruppe

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

, , , ,

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , , ,

Fast Lokasjon