Prod Nr: 21072

Piccomat FS «Premium Quality» *kn a 10 lt

kr1 335,50

11 på lager

Beskrivelse

Det sterkt alkaliske spesialmiddelet er spesielt utviklet for å gi grundig rengjøring av alle harde overflater som murstein, porselen, steintøy, fliser og antiskli fliser, både innendørs og utendørs. Det er også egnet for å fjerne tungt smussede betonggulv ved grunnleggende rengjøring.

Grundig rengjøring: Produktet er spesielt utviklet for å gi grundig rengjøring av alle harde overflater som murstein, porselen, steintøy, fliser og antiskli fliser, både innendørs og utendørs.

Egnet for tungt smussede betonggulv: Det er også egnet for å fjerne tungt smussede betonggulv ved grunnleggende rengjøring.

Anvendelsesområder: Produktet er best egnet for bruk i næringsmiddelindustrien, supermarkeder, kjøkken, rundt svømmebassenger, våtområder, dusjer og omkledningsrom.

Effektiv fjerning av fett, oljer og skitt: Piccomat FS vil effektivt fjerne lett matfett, oljer, vanlig skitt og hudfett.

Lavtskummende: Produktet er lavtskummende, noe som gjør det trygt å bruke i gulvvaskemaskiner og gir en effektiv rengjøring samtidig som du sparer tid og anstrengelse.

Blekemiddelinnhold: Produktet inneholder et slags blekemiddel og bør kun brukes på keramiske overflater for å unngå bleking på andre overflater.

Perfekt egnet for både maskin- og manuell rengjøring: Piccomat FS er egnet for både maskinell og manuell rengjøring, og fjerner flekker og skitt grundig fra porer og overflater med kort eksponeringstid.

Disse egenskapene gjør Piccomat FS til et effektivt rengjøringsmiddel for krevende rengjøringsoppgaver på ulike harde overflater. Vær imidlertid oppmerksom på riktig bruk og forsiktighet for å oppnå best mulige resultater.

Premium Qualety
Et symbol som markerer produktene våre og forteller oss at produktet er av høyeste kvalitet, det vil si at det har en høyere innhold av aktive stoffer og ingredienser som gjør at produktet fungerer raskere og bedre. På den måten reduserer du tiden og kostnadene, samtidig som det er mer miljøvennlig siden du bruker mindre kjemi for å utføre rengjøringsoppgaven.

Tilleggsinformasjon

Vekt 11 kg
Dimensjoner 23 × 19 × 30 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

pH

Innhold/Lengde/Størrelse

,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Miljømerke

,

pH gruppe

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

, , , , ,

Bestillingsvare

Butikk produkt

UN NR

Begrenset Mengde

,

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon