Tilbud!
Prod Nr: 21055

Solex gulvrens «Premium Quality» *kn a 5 lt

Veil pris: 731

kr386,50

47 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | | | |

Beskrivelse

Solex gulvrens
Solex er en fantastisk rengjøringsløsning som er spesielt utviklet for å fjerne smuss, skitt, letterolje og fett fra både lakkerte og ulakkerte gulv, samt topplaget på polishbelagte gulv. Det unike med Solex er at den kan utføre denne rengjøringen uten å skade overflaten eller polishen.
En av hovedfordelene med Solex er at den også effektivt fjerner limrester etter tape, silikon og
lignende. Dette gjør den svært anvendelig i forskjellige situasjoner og miljøer.

Skånsom mot overflaten: Solex er utviklet for å være skånsom mot både lakkerte, ulakkerte og polishbelagte gulv. Den fjerner smuss, skitt og fett uten å skade overflaten eller polishen. Dette gjør at gulvet kan rengjøres grundig uten at det blir nødvendig å fjerne og legge ny polish, noe som sparer tid og ressurser.

Unik renseeffekt: Solex har en unik formel som er spesielt utviklet for å fjerne ulike typer forurensninger fra gulvflater. Den kan effektivt fjerne olje, fett, limrester og andre vanskelige flekker uten behov for ekstra rengjøringsprodukter.

Selvnøytraliserende: Etter bruk av Solex er det ikke nødvendig med tidskrevende etterarbeid som skylling og tørking. Solex er selvnøytraliserende, noe som betyr at den ikke etterlater rester på overflaten og derfor ikke krever ytterligere behandling.

Tidsbesparende: På grunn av sin effektive rengjøringseffekt, kan Solex redusere arbeidstiden betydelig i forhold til tradisjonelle metoder. Brukere har rapportert om besparelser på opptil 50% av arbeidstiden ved bruk av Solex.

Allsidig bruksområde: Solex kan brukes på forskjellige typer gulv, inkludert lakkerte og ulakkerte gulv, samt polishbelagte gulv. Den har også vist seg å være svært effektiv på skitne ubehandlede flater som vinyl, linoleum og ubehandlet tre.
Skedsmo Videregående skole:
“Solex var et imponerende produkt. Det var effektivt!. Klasserommet var fra man startet med Solex og til man var klar for polishutlegging ferdig på 15-20 min, en besparelse på ca 50% i arbeidstid. Man slipper mye vann, etterskylling og vannsuging. Ikke minst dette var veldig tidsbesparende, et nytt nivå innen gulvbehandling”.
Jessica Solli
Renholdsleder

Bjerkes Eiendomsservice AS:
“Dette var ett meget spennende produkt som nok først og fremst egner seg til topp skur og gulv rens. Det hadde den gode egenskapen med at smusset i overflaten ble fjernet, uten at det gikk til angrep på polishens overflate. Dette er jo av svært stor betydning for gulvets beskaffenhet, når det kun er aktuelt med rens av gulvets overflate.”
Jonn-leo Fiskaa
Driftsjef

Rita’s Vaskeservice AS
Gulvtype: Vinyl / lys tre imitasjon
Problem: Lim og merker etter kjøring med lift.
Løsning: La ut Solex med lavtrykk sprøyte, skurte lett over med
blå pad og tørket til slutt over med tørr mopp.
Gulvet ble som nytt og kunden meget fornøyd.
Solex er et meget bra produkt som jeg kan anbefale til toppskuring.
Mvh
Svein Gundersen
Rita’s Vaskeservice AS 

Premium quality
Premium quality is a symbol marking on our products that tells us that the product is of the highest quality, i.e. that there is a higher content of active substances and ingredients that make the product work faster and better.
That way you reduce time and costs, at the same time it is more environmentally friendly as you use less chemistry to perform the cleaning task.

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Dimensjoner 19 × 14 × 28 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

pH

Innhold/Lengde/Størrelse

,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Miljømerke

,

pH gruppe

, ,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon