Tilbud!
Prod Nr: 21054

Trigomat Matt gulvpolish «Premium Quality» *kn a 10 lt

Veil pris: 2224

kr1 466,00

60 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | |

Beskrivelse

Trigomat Matt «Premium Quality»
Ekstrem slitestyrke. 4 ganger mer en tradisjonell polish.

Trigomat Brilliant er en førsteklasses metalisert gulvpolish som er kjent for sin ekstreme slitestyrke og holdbarhet. Den er fire ganger mer slitesterk enn tradisjonell polish, noe som gjør den ideell for bruk på gulv med høy trafikk.  Trigomat Brilliant gir en matt wet look overflate.

Ekstrem slitestyrke: Trigomat Matt er fire ganger mer slitesterk enn tradisjonell polish. Den tåler høy trafikk og er ideell for områder med mye bruk.

Sklisikkerhet: Denne polishen gir en sklisikker overflate, noe som bidrar til økt sikkerhet.

Tåler søl av alkohol og desinfeksjonsmidler: Etter herdetiden kan Trigomat Matt tåle søl av alkohol og desinfeksjonsmidler uten at det etterlater merker i polishen.

Bruksområde: Trigomat Matt er beregnet for gummibelegg, men fungerer også utmerket på vinyl, linoleum, stein og gummi belegg.

Wet lokk-glans: Denne polishen gir en blank og elegant overflate som skaper et friskt og innbydende utseende.

Holdbarhet: Trigomat Matt er svært holdbar og motstandsdyktig mot slitasje. Den er egnet for bruk på alle typer vanntette overflatematerialer, inkludert forseglet tre og parkett.

Antislip-midler: Den inneholder antislip-midler som bidrar til å skape en sklisikker overflate.

Ideell for spesifikke miljøer: Trigomat Matt er spesielt egnet for bruk på sykehus og aldershjem, hvor den kan tåle drypp fra hånddesinfeksjon uten å etterlate merker i polishen.

Rask tørketid: Etter påføring trenger Trigomat Matt ca. 40 minutter for å tørke.

Mengde: En 10-liters beholder av Trigomat Matt kan dekke omtrent 400-500m2, avhengig av underlaget. Fullstendig herdet etter 96 timer

Premium quality
Premium quality er en symbolmerking på våre produkter som forteller at produktet er av høyeste kvalitet, dvs. at det er et høyere innhold av  virkestoffer og ingredienser som gjør at produktet fungerer raskere og bedre.
På den måten reduserer man tid og kostnader,  samtidig er det mer miljøvennlig da man bruker mindre kjemi for å utføre renholdsoppgaven.

Tilleggsinformasjon

Vekt 10 kg
Dimensjoner 23 × 19 × 30 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

Innhold/Lengde/Størrelse

,

Varemerke

,

Volum

,

Miljømerke

,

pH gruppe

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

,

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon