Prod Nr: 40101

13″ PP – Twister Diamantpad Gul – 1500 grid

kr323,00

6 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

13″ PP – Twister Diamantpad Gul
PP – Twister diamantpads Gul er en diamant gulvpad som er spesielt utviklet for daglig grovrengjøring av forskjellige gulvoverflater. Denne paden brukes sammen med en gulvaskemaskin og passer for ubehandlede gulv.

Hvis man ønsker en enda høyere glans i gulvet enn det den Gule padsen kan gi, anbefales det å kjøre 20 passeringer ( Eks. en gang hver dag) med PP – Twister diamantpads Gul før man går over til PP – Twister diamantpads Grønn pad. Denne vil gi en enda høyere glans til gulvet.

Grundig rengjøringseffekt: PP – Twister diamantpads er laget med mikroskopiske diamanter av forskjellige finhetsgrader. Disse diamanter fungerer som små skraper som fjerner smuss, flekker og urenheter effektivt fra overflaten av gulvet. Dette gir en grundig og dyp rengjøring.

Polering og glans: I tillegg til å rengjøre, polerer PP – Twister diamantpads også gulvet. De diamanter impregnert i padene gir en skinnende glans og etterlater gulvet med en strålende finish. Dette gir en forbedret estetisk appell til gulvoverflaten.

Langvarig slitestyrke: PP – Twister diamantpads er ekstremt slitesterke og holdbare sammenlignet med tradisjonelle gulvpads. Diamentene i padene gjør dem i stand til å tåle intensiv bruk og bevare sin effektivitet over lengre tid. Dette gjør dem økonomiske å bruke på lang sikt, da det ikke er nødvendig å bytte ut padene like ofte som andre pads.

Allsidighet: PP – Twister diamantpads kan brukes på ulike gulvtyper, inkludert hardt gulv som stein, terrazzo, betong og marmor, samt vinyl-, linoleum- og epoxygulv. Dette gjør dem til et allsidig valg for ulike gulvflater.

Miljøvennlig: PP – Twister diamantpads er også en miljøvennlig løsning fordi de ikke krever bruk av kjemiske rengjøringsmidler. Dette reduserer bruken av potensielt skadelige stoffer og bidrar til en mer bærekraftig rengjøring.
 

– Resultat: Normal Glans
– Korning:  1500 grid
– Tykkelse: 23 – 25 mm
– Diameter: 33,0 cm  13″ tommer

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,14 kg
Dimensjoner 33,00 × 33,00 × 2,50 cm
Volum

2722,50

pH
Innholdlengdestorrelse
Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

30-40

Varemerke
Farge
Leverandor-prod-beskrivelse

Di-Pa 13" – 330 mm Yellow Fine/Grit 1500

Hs-kode-landkode

HS Code: 9603.5000 – Origin: 31 Netherlands

Fast-lokasjon

24-3-B-02