Personvern


Retningslinjer for personvern på våre nettsider

Hvem er vi:

Vi er Premiere Produkter, et grossist firma som holder til i Stavanger og i Bergen i Norge. Vår hjemmesideadresse er: https://www.premiere-produkter.no , vi har også en nettbutikkside på https://butikk.premiere-produkter.no/

Vår organisasjonsnummer er: 929988825

Hvis du ønsker å snakke med oss ring +47 51 85 83 00 eller send e-post post@premiere-produkter.no

Hvilke personlige data samler vi inn og hvorfor vi samler på det:

Registrering av nye kunder skjmaet

Hvis du kontakter oss via registreringsskjemaet for å bli en kunde, lagrer vi bare den nødvendige informasjonen vi trenger i systemet for å kunne kontakte deg.

Cookies / Midlertidige informasjonskapsler

Hvis du har en konto til vår nettbutikk og du logger deg på det nettstedet, vil vi sette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din godtar informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personlige data og blir slettet når du lukker nettleseren din.

Når du logger på, vil vi også sette opp flere informasjonskapsler for å lagre innloggingsinformasjonen og valgene på skjermen. Innloggingsboksene varer i to dager, og skjermalternativer-informasjonskapsler varer i et år. Hvis du velger «Husk meg», vil innloggingen din vare i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, blir informasjonskapslene til påloggingen fjernet.

Integrert/innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (for eksempel sporingsnummer fra postnord, videoer, bilder, artikler, etc.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på samme måte som om den besøkende har besøkt den andre nettsiden innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ekstra sporing fra tredjeparter og overvåke samspillet ditt med det innebygde innholdet, inkludert sporing av samspillet ditt med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget på den nettsiden.

Analytics

Vi bruker Google Analytics for å analysere oppførselen til besøkende på våre nettsider, disse statistikkene er anonyme og brukes til å forbedre nettstedet vårt. Vi kan også bruke disse dataene til markedsføring på ulike plattformer som google adwords og facebook annonser.

Hvor lenge vi beholder dataene dine

For våre kunder som er registrert i vårt system så lagrer vi den personlige informasjonen som kunden har oppgitt helt til de ikke lenger ønsker å være kunde hos oss lengre.

Alle brukere kan se, redigere eller slette deres personlige opplysninger når som helst i vår nettbutikk (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter har du over dataene dine

Hvis du har en konto i vår nettbutikk, kan du be om å motta en eksportert fil av personopplysningene vi har om deg, inkludert data du har oppgitt til oss. Du kan også be om at vi sletter personlige opplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

Hvem deler vi dataene dine med

Vi deler ikke vår data eller statistikk med noen utenfor organisasjonen vår.

Besøkende som registrerer seg via skjema kan kontrolleres gjennom en automatisert spam deteksjonstjeneste. Vi sender ikke dataene dine til noen andre, og velger å respektere ditt privatliv med den ytterste respekt.