Prod Nr: 11144

Body Shampoo m/aloe Vera *kn a 5 lt.

kr690,50

143 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | | |

Beskrivelse

Body Shampoo 
Body Shampoo er en eksklusiv og mild kroppshampoo med naturlig aloe vera. Den er spesielt formulert for å gi fuktighet og pleie til huden, slik at den holder seg myk og glatt. Med sin unike blanding av ingredienser, gir denne kroppshampooen en grundig rengjøring uten å tørke ut huden.

Eksklusiv og mild: Denne kroppssjampoen er formulert for å være skånsom mot huden. Den er mild nok til daglig bruk, selv for sensitiv hud.

Fuktighetsgivende: Takket være tilstedeværelsen av naturlig aloe vera, har Body Shampoo fuktighetsgivende egenskaper. Den bidrar til å holde huden hydrert og myk.

Rengjørende: Produktet gir en grundig rengjøring av huden ved å fjerne urenheter og overflødig olje. Det etterlater huden ren og frisk.

Ikke-uttørrende: Body Shampoo er spesielt formulert for å unngå å tørke ut huden. Den bevarer hudens naturlige fuktighet og bidrar til å opprettholde hudens mykhet og smidighet.

Enkel å bruke: Den kommer i en konsentrert form og kan brukes direkte fra flasken eller gjennom en dispenser. Dette gjør den praktisk og enkel å bruke.

Behagelig duft: Body Shampoo har en behagelig parfyme som etterlater en frisk duft på huden.

pH-balansert: Med en pH-verdi på 5,5 er den skånsom og balansert for huden. Dette bidrar til å opprettholde hudens naturlige pH-nivå og beskytte den mot irritasjon.

Egnet for både kropp og hår: Denne kroppssjampoen kan også brukes som en mild hårshampoo. Den gir en skånsom rengjøring for både kroppen og håret.

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Dimensjoner 19 × 14 × 28 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

pH

.

Innhold/Lengde/Størrelse

,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

pH gruppe

, ,

Est. Leveringsdager

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon

Engelsk Beskrivelse

, , , , ,