Prod Nr: 48024

Endagsklut Air-Pro 1-lag Hvit 30×40 *pk a 50 stk

kr84,00

603 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | |

Beskrivelse

Endagsklut Air-Pro 1-lag Hvit 30×40
Lofri endagsklut / industriklut

Endagsklut Air-Pro er en profesjonell og pålitelig rengjøringsklut som er utformet for å møte behovene i ulike bransjer. Denne lofrie endagskluten er laget av høyabsorberende papir, noe som gjør den ideell for å takle fett, olje og smuss på selv de mest utfordrende områdene.

Lofri: Denne kluten er laget av lofritt papir, noe som betyr at den ikke etterlater lo eller fibre på overflatene du rengjør. Dette er spesielt viktig når det gjelder sensitive områder som trykkeriindustrien eller overflater som trenger å være fri for støv og rusk.

Høy absorberingseffekt: Endagsklut Air-Pro har en høy absorberingsevne, noe som gjør den i stand til å takle fett, olje og smuss på en effektiv måte. Den kan absorbere store mengder væske og partikler, slik at du kan oppnå en grundig rengjøring og etterlate overflatene tørre og rene.

Vribar og gjenbrukbar: Navnet «endagsklut» betyr at den er ment å brukes i løpet av en dag, men den kan vries opp og brukes flere ganger før den kastes. Dette gjør den praktisk og kostnadseffektiv, da du får mer ut av hver klut før du må bytte til en ny.

Skånsom mot huden: Endagsklut Air-Pro er dermatologisk testet og godkjent, noe som betyr at den er trygg å bruke på huden. Dette er spesielt viktig for ansatte som utfører rengjøring regelmessig og trenger å beskytte huden mot irritasjon eller allergiske reaksjoner.

Godkjent for matvareindustrien: Kluten er også godkjent for bruk i matvareindustrien, noe som sikrer at den oppfyller strenge hygienestandarder og ikke utgjør en fare for forurensning eller skade på matvarer.

Effektiv på vanskelig tilgjengelige områder: Endagsklut Air-Pro er spesielt utformet for å takle vanskelig tilgjengelige områder, som ujevne flater og intrikate flekker. Den er i stand til å fjerne fett, olje og smuss fra disse områdene uten å etterlate riper eller skader.

Miljøvennlig: Papiret som brukes i kluten er miljøvennlig og kan kastes sammen med annet resirkulerbart papiravfall. Dette gjør den til et bærekraftig valg og bidrar til å redusere avfallsmengde og spare på naturressurser.

Endagsklut koster maks kr. 1,27  pr. stk 
Leieklut: fra kr. 1,30 til 2,- kr. stki vask  pluss intern tidbruk på å administrere. Økt CO2 avtrykk med levering, henting, vasking etc.

Bruksplasser som:
Restauranter
Kjøkken
Inventarvask – nedvask
Trykkeri
Industri
Båter & Bil
Møbler

Farge Hvit
Brand Bulky Soft
Papir kvalitet              Airlaid
Lag 1
Embossing Double S
Ark pr. pk. 50 ark
Ark Lengde 30 cm
Ark Bredde 40 cm 
Grammage pr/m2 50 gr.
Ark pr. krt 1000 stk
   

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 19 × 14 × 9 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

Innhold/Lengde/Størrelse

,

Farge

Volum

,

Leverandør prod beskrivelse

, ,

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt