Prod Nr: 26044

Freshen-up RTU * fl a 0,75 lt

kr200,50

45 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | | |

Beskrivelse

Freshen-up RTU
Freshen Up er en svært effektiv, teknologisk avansert og sikker mikrobiologisk flekkfjerner og luktkontroll.

  • Et virkelig bemerkelsesverdig produkt, Freshen up bokstavelig talt «spiser» flekker og lukt.
  • Egnet for å fjerne flekker og lukt fra et meget bredt utvalg av proteinbaserte  stoffer som vin, kaffe, melk, mat, urin, oppkast og urin fra kjæledyr for å nevne noen få!
  • Den inneholder trygge Bacillus-mikrober som fordøyer proteiner, konverterer dem til CO2 og vann, fjerner kilden til lukten eller flekken.
  • Fordi det ikke inneholder sterke rengjøringsmidler, er det trygt å bruke på klær og tepper, inkludert ull, samt harde gulv.
  • Selv faste eller gamle flekker kan forsiktig fjernes med gjentatte behandlinger.

FLEKKENE SOM BLIR TIL VANN Freshen-Up virker i to faser: Første fase Et hurtigvirkende nøytraliserende element fanger opp forbindelsene som skaper vond lukt og hindrer dem i å frigjøres og nå nesen. Andre fase Milliarder av spesielt tilpassede mikrober angriper kjemikaliene som skaper lukt og gjør dem om til celledeler, karbondioksid og vann, dvs. elementer som er ufarlige og uten lukt. Et fantastisk nytt produkt fra Premiere. Freshen-up er ”sovende ” snille microber på flaske, når Freshen-Up sprayes på organiske flekker som ketchup, brun saus, rødvin, syltetøy etc. våkner bakteriene, spiser opp flekken og dør. Glimrende på tepper, klær og tekstiler som ikke er så lett å vaske etc. Tørk opp overflødig masse, spray på flekken og la virke til flekken er vekke. For dyp rens, gjenta opprasjonen. Freshen up fungerer også som luftrenser. Har du luktende sko, spray oppi, vent 20 min og du er kvitt lukten Dreper røykelukt og generell vond lukt Ingen enzymer

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 14 × 5 × 3 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

pH

Innhold/Lengde/Størrelse

, ,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

pH gruppe

,

Est. Leveringsdager

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , , ,

Fast Lokasjon

Engelsk Beskrivelse

, , , , , ,