Prod Nr: 66549

Padholder i-scrub 26H UV

kr778,00

1 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Padholder i-scrub 26H UV

Padholderen i-scrub 26H UV er en innovativ løsning for effektiv og hygienisk rengjøring. Den kombinerer flere avanserte teknologier for å sikre at overflatene blir plettfrie og at arbeidet blir enklere og mer komfortabelt.

Produktfordeler:

  • Soft edge-teknologi: Den patenterte soft edge-teknologien gjør det mulig å bruke mikrofiberpads på buede gjenstander som servanter og andre ujevne overflater. Dette gir deg fleksibilitet til å rengjøre vanskelig tilgjengelige områder med letthet.
  • Integrert ultrafiolett lys: Det integrerte UV-lyset lar deg forhåndsinspektere overflatene for å sikre at alt smuss og bakterier er fjernet. Det gjør det usynlige synlig, slik at du kan være sikker på at rengjøringen er grundig.
  • Gummihåndtak: Et ergonomisk gummihåndtak gir et godt grep og beskytter hendene dine. Dette praktiske håndtaket sørger for at du kan utføre rengjøringen komfortabelt og uten risiko for skader på hendene.

Kompatibilitet:

  • Passer til mopp: 66545 I-fibre mopp blå

Nøkkelfraser:

  • Soft edge-teknologi, Integrert ultrafiolett lys, Gummihåndtak, Mikrofiberpads, Ergonomisk, Hygienisk rengjøring, Effektiv rengjøring, Fleksibel rengjøring.

Synonymer:

  • Fleksibel, Hygienisk, Innovativ, Komfortabel, Grundig, Praktisk, Effektiv, Patenterte teknologier.
Vekt 0,00 kg
Dimensjoner 0,00 × 0,00 × 0,00 cm
pH
Innholdlengdestorrelse
Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

5-7

Varemerke
Farge
Fast-lokasjon

BUTIKK

Leverandor-prod-beskrivelse

KIT I-SCRUB 26H UV EU [1PC]