Prod Nr: 40205

16″ HI-PRO Agressor oppskuringspad . inntil 350 omd.

kr135,00

23 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

16″ HI-PRO Agressor oppskuringspad grå. inntil 350 omd
Aggresiv rengjøring / stripping pad 

HI-Pro Agresso pad er en aggressiv rengjørings- og strippingpad som er ideell for både tørr og våt bruk. Den er laget med harde fibre som gjør at den kan rengjøre og strippe gulv raskt og effektivt. Paden har en åpen struktur som gjør at den kan samle opp mye skitt inne i paden før den trenger å skylles, slik at den opprettholder sin effektivitet over tid. Den kan også brukes på treflater uten å flise opp materialet.

Aggressiv rengjøringsevne: Paden er konstruert med harde fibrer som sikrer en kraftig og grundig rengjøring av gulvflater. Den kan effektivt fjerne gammel polish, flekker og tøff skitt.

Lang levetid: Paden har en åpen struktur som gjør at den kan samle opp mye skitt og smuss før den trenger å skylles, noe som bidrar til at den opprettholder høy ytelse over tid. Dette gjør den svært holdbar og varer lenge.

Skånsom mot underlaget: Til tross for sin aggressive rengjøringsevne, er HI-Pro Agresso pad også konstruert for å være skånsom mot underlaget. Den er laget av materialer som ikke riper eller skader gulvflater.

Profesjonell kvalitet: Paden er spesielt utviklet for profesjonell bruk og er kjent for sin pålitelighet og effektivitet. Den brukes ofte av rengjøringsfagfolk og i kommersielle omgivelser der grundig rengjøring er nødvendig.

Allsidig bruk: HI-Pro Agresso pad fungerer godt på ulike gulvtyper, inkludert betonggulv. Den kan brukes til å fjerne gamle belegg, polishrester, flekker og skitt. Den er også egnet for grundig rengjøring av svært skitne gulvflater.

Effektiv rengjøring av terrasser: HI-Pro Agresso pad er konstruert med harde fibrer som sikrer en grundig rengjøring av tre og treterrasser. Den kan effektivt fjerne smuss, flekker og tøff skitt fra overflaten.før overflaten beises/ meles på nytt

– Fibertype: Polyester
– Tykkelse: 18 – 22 mm
– Diameter: 40,6 cm  / 16″ tommer

Passer til
– Passer til maskiner med omdreininger opp til 350 omd

Anbefalte produkter, trykk på linken under:
Polish & voks fjernere
Industri og skittene gulv

 

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 41 × 41 × 2 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Farge

Varemerke

,

Volum

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

,

Bestillingsvare

Butikk produkt

Fast Lokasjon

Engelsk Beskrivelse

, , , ,

pH
Lengde

41.00

Bredde

41.00

Høyde

2.00

Vekt

0.27