Prod Nr: 40240

17″ Ivory poler pad. 1000-3000 omd

kr100,00

55 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

17″ Ivory poler pad. 1000-3000 omd
High speed polerings pad

Ivory poler pad er en høykvalitets poleringspad som brukes sammen med maskiner med en omdreiningshastighet på 1000-3000 omdreininger per minutt. Denne poleringspadden er designet for å gi en profesjonell og glansfull finish på harde overflater som stein, marmor, fliser og metall. Her er noen viktige poeng å huske på om Ivory poler pad:

1. Omdreininger per minutt (RPM): Ivory poler pad er utviklet for bruk med maskiner som opererer i et bredt spekter av omdreiningshastigheter, fra 1000 til 3000 omdreininger per minutt. Denne fleksibiliteten gir deg muligheten til å tilpasse poleringen etter behov og oppnå ønsket resultat.

2. Bruksområder: Denne poleringspadden er ideell for bruk på forskjellige harde overflater, inkludert steinfliser, marmor, granitt, terrazzo og metallflater som rustfritt stål. Den kan brukes både inne og ute og er spesielt egnet for polering av overflater som trenger ekstra glans eller fjerning av mindre riper og merker.

3. Materiale og konstruksjon: Ivory poler pad er laget av slitesterkt materiale som sikrer langvarig bruk uten at paden revner eller mister effektiviteten sin. Den er konstruert med flere lag for å gi god absorbering og jevn fordeling av poleringsmidler, noe som bidrar til en jevn og skinnende finish.

4. Riktig bruk: Før du begynner poleringen, bør du sørge for at overflaten er fri for smuss, støv og grus. Påfør deretter et passende poleringsmiddel på overflaten eller direkte på poleringspadden. Start maskinen med lav hastighet og øk gradvis omdreiningshastigheten mens du beveger poleringspadden jevnt over overflaten. Hold paden i bevegelse for å unngå varmeoppbygging og unngå å trykke for hardt ned på overflaten.

5. Vedlikehold: Etter bruk, rengjør Ivory poler pad grundig ved å fjerne rester av poleringsmidler og støv. Skyll paden godt og la den lufttørke før du lagrer den for fremtidig bruk. Ved behov kan paden også vaskes forsiktig med mildt såpevann for å fjerne vanskeligere flekker eller poleringsrester.

Ved å bruke Ivory poler pad med riktig teknikk og omsorg, kan du oppnå en feilfri og profesjonell glans på dine harde overflater. Husk alltid å følge produsentens anbefalinger og ta nødvendige forholdsregler for å sikre optimal bruk av denne poleringspadden.

– Ivory pads anbefales til bruk på lite / medium slitt gulv som er belagt med gulvpolish.
– Ypperlig også til ubehandled gulv med eller uten Pur belegg.For optmalt resultat bruk ett          
  Polering / gulvpleie middel. 
– Kan også brukes som gulvrens pad sammen Solex
– Fjerner flekker og helmerker fra gulv
– Skader ikke gulvbelegget
– Resultat: høy glans
– Fibertype: Polyester
– Tykkelse: 23 – 25 mm
– Diameter: 43,2 cm  17″ tommer

Passer til
– Passer til maskiner med omdreininger fra 1000 – 3000 omd

Anbefalte produkter, trykk på linken under:
Gulvrens
Polering / gulvpleie

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 43 × 43 × 2 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Innhold/Lengde/Størrelse

Farge

Varemerke

,

Volum

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

, , ,

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon

Engelsk Beskrivelse

, , , , ,

pH
Lengde

43.00

Bredde

43.00

Høyde

2.00

Vekt

0.16