Prod Nr: 40373

17″ Slipenetting Grit C120

kr39,05

30 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

Slipenetting er et type slipemateriale som brukes til å jevne ut og glatte overflaten på ulike materialer. Det er  laget av et nett-lignende materiale med abrasivt korn festet til overflaten. Slipenetting brukes  til finjustering av treverk, metall eller malingsoverflater for å oppnå en jevn og glatt overflate før malt eller lakkert. Det er et nyttig verktøy i både håndverk og industrielle applikasjoner og brukes på en skuremaskin med tyngde og vekt for å oppnå maksimal effekt.

Slipenetting med 120 korning har følgende egenskaper:

1. Finhet: En slipenetting med 120 korning er finere enn en med 100 korning, noe som gir en jevnere og mer polert overflatefinish.
2. Effektivitet: Med sin medium til fine grovhet er slipenettingen med 120 korning effektiv til å fjerne mindre riper, skjolder og urenheter på overflaten.
3. Allsidighet: Denne type slipenetting kan brukes på ulike materialer som tre, metall og maling, og den er egnet for både håndverks- og industrielle applikasjoner.
4. Holdbarhet: Slipenetting med 120 korning har vanligvis god holdbarhet og kan brukes flere ganger før den må byttes ut.
5. Bruksområde: 120-kornsslipenetting brukes ofte til mellomtrinnssliping for å oppnå en jevn overflate før det påføres lakk eller maling. Den er også egnet for lettere avrunding av kanter.

Samlet sett er slipenetting med 120 korning et nyttig verktøy for å oppnå en jevn og polert overflatefinish på ulike materialer.

Størrelse

– Diameter:43,2 cm  17″ tommer

 

Tilleggsinformasjon

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Bestillingsvare

Butikk produkt

Fast Lokasjon