Prod Nr: 92649

19″ PP – Twister Diamantpad Lyse grå – 800 grid

kr449,00

8 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

PP – Twister Diamantpad Lys Grå – 800 grid er en profesjonell og effektiv pad som er designet for rengjøring og polering av gulvoverflater. Den har følgende egenskaper:

Fjerner små riper og flekker: Lys Grå pad er den nest groveste i PP – Twister-serien. Den er designet for å fjerne små riper og flekker på gulvoverflaten, slik at den blir jevn og feilfri.

Fjerner scuff marks: Lys Grå pad er ideell for å fjerne sko-merker (scuff marks) på gulvet. Den har en medium hardhet som gjør den effektiv til å skrubbe og fjerne merker uten å skade gulvoverflaten.

Silkematt finish: Ved bruk av denne paden vil den bidra til å gi gulvet en silkematt finish. Den lukker porene i gulvflaten og etterlater en jevn, elegant og glansfull overflate.

Velegnet for finskuring av polishbehandlede gulv: Lys Grå pad er spesielt egnet for finskuring av gulv som allerede er behandlet med polish. Den gir en finpolert og forbedret finish, samtidig som den fjerner ujevnheter og gir en jevnere overflate.

Holdbarhet: PP – Twister Diamantpad Lys Grå er laget av slitesterkt materiale som tåler intensiv bruk. Den har en lang levetid og kan brukes mange ganger uten å miste sin effektivitet.

– Resultat: Silke Matt Glans
– Korning:  800 grid
– Tykkelse: 23 – 25 mm
– Diameter: 43,2 cm  17″ tommer

 

PP -Twister standard renoverings guide

Heavy Duty (400 grit)
Rød Diamantpad er den kraftigste paden med de groveste diamantene.
Den skal kun brukes på nedslitte steingulv. Den skurer gulvet grundig rent, fjerner riper og gir et lysere gulv med en matt finish.
Når utgangspunktet er nedslitte og gulnede gulv anbefales det 5–10 passeringer med Rød Diamantpad, dvs. 1–2 uker ved daglig bruk av combimat, for å rense gulvflaten.
Rød Diamantpad må ikke brukes på linoleum, vinyl, laminat, epoxy eller lignende gulvtyper da den kan skade slike gulvbelegg.

Trinn 1 (800 grit)
Lys Grå Diamantpad er den nest groveste. Den fjerner små riper og flekker i overflaten på steingulvet. Dersom utgangspunktet er middels slitte steingulv kan behandlingen starte direkte på trinn 1
Lys Grå diamantpad.
Den vil lukke porene i gulvflaten og gi en fin silkematt finish. Det anbefales 20 passeringer med Lys Grå Diamantpad, dvs. 4 uker ved daglig bruk av combimat, for å finrense gulvflaten (evt. etter først 1–2 ukers grundig skuring med Rød Diamantpad).
Lys Grå diamantpad må ikke brukes på linoleum, vinyl, laminat, epoxy eller lignende da den kan skade slike gulvbelegg.

Trinn 2 (1500 grit)
Gul Diamantpad er pads for daglig bruk på steingulv, linoleum, vinyl, laminat, epoxy og lignende gulvbelegg.
Diamantene i denne paden er meget finkornet. De rengjør gulvet for smuss og fjerner overflateflekker samtidig som de sørger for polering til en glansfull og smussavstøtende gulvflate som er lett å rengjøre.
Fortsett å arbeide med Gul Diamantpad inntil det er nødvendig med en ny renseprosess med Hvit Diamantpad – trinn 1 (evt. Rød Diamantpad – Heavy duty). Normalt vil dette først være nødvendig etter 6–12 måneder.

Trinn 3 (3000 grit)
Grønn Diamantpad er for høyglanspolering av de fleste typer gulvbelegg. I områder hvor det ønskes ekstra høy glans kan det byttes til Grønn Diamantpad etter 4 ukers daglig renhold med combimat og Gul Diamantpad (trinn 2).
Ved daglig bruk øker glansen ytterligere over tid. Fortsett å arbeide med Grønn Diamantpad inntil det er nødvendig med en ny renseprosess med Hvit eller Gul Diamantpad.
Normalt vil dette først være nødvendig etter 6–12 måneder.

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,24 kg
Dimensjoner 48,3 × 43,20 × 2,50 cm
Volum

4665,60

pH
Innholdlengdestorrelse
Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

30-40

Varemerke
Farge
Leverandor-prod-beskrivelse

Di-Pa 19" – 483 mm White Medium/Grit 800

Bestillingsvare

1

Butikk-produkt

1

Hs-kode-landkode

HS Code: 9603.5000 – Origin: 31 Netherlands

Fast-lokasjon

24-5-D-04