Prod Nr: 40121

19″ PP – Twister Diamantpad Rød – 400 grid

kr549,00

10 på lager

Beskrivelse

19″ PP – Twister Diamantpad Rød – 400 grid
En kraftig og grov pad designet for å rense og gjenopprette skadede eller svært skitne gulv. Den er utstyrt med høykvalitets diamantpartikler som effektivt skurer og fjerner selv tøff smuss og riper fra gulvoverflaten.

Grov og kraftig: Denne paden er designet for å takle tungt skitt og skade på gulvoverflaten. Den har grove diamantpartikler som effektivt kan fjerne riper, flekker og tøff smuss.

Effektiv rengjøring: Den røde paden gir en grundig rengjøring av gulvet og etterlater det rent og skinnende. Den fjerner smuss og skitt som er vanskelig å fjerne med vanlig rengjøring.

Matt finish: Den røde paden gir en matt finish på gulvet. Dette gir en elegant og ren look som passer godt til forskjellige typer interiørstiler. Ønsker du høyere glans må du fortsette vider med Hvit

Poleringsforberedelse: Padens Grit 400-klassifisering gjør den egnet til oppskuring av polishbehandlede gulv. Den kan fjerne gammel polish og jevne ut overflaten, slik at gulvet blir klart for påføring av ny polish.

Holdbarhet: PP – Twister Diamantpad Rød er laget av slitesterkt materiale som tåler intensiv bruk. Den har en lang levetid, slik at den kan brukes om og om igjen uten å miste sin effektivitet.

– Resultat: Matt Glans
– Korning:  400 grid
– Tykkelse: 23 – 25 mm
– Diameter: 48,3 cm  19″ tommer
PP -Twister standard renoverings guide

Heavy Duty (400 grit)
Rød Diamantpad er den kraftigste paden med de groveste diamantene.
Den skal kun brukes på nedslitte steingulv. Den skurer gulvet grundig rent, fjerner riper og gir et lysere gulv med en matt finish.
Når utgangspunktet er nedslitte og gulnede gulv anbefales det 5–10 passeringer med Rød Diamantpad, dvs. 1–2 uker ved daglig bruk av combimat, for å rense gulvflaten.
Rød Diamantpad må ikke brukes på linoleum, vinyl, laminat, epoxy eller lignende gulvtyper da den kan skade slike gulvbelegg.

Trinn 1 (800 grit)
Hvit Diamantpad er den nest groveste. Den fjerner små riper og flekker i overflaten på steingulvet. Dersom utgangspunktet er middels slitte steingulv kan behandlingen starte direkte på trinn 1
Hvit diamantpad.
Den vil lukke porene i gulvflaten og gi en fin silkematt finish. Det anbefales 20 passeringer med Hvit Diamantpad, dvs. 4 uker ved daglig bruk av combimat, for å finrense gulvflaten (evt. etter først 1–2 ukers grundig skuring med Rød Diamantpad).
Hvit diamantpad må ikke brukes på linoleum, vinyl, laminat, epoxy eller lignende da den kan skade slike gulvbelegg.

Trinn 2 (1500 grit)
Gul Diamantpad er pads for daglig bruk på steingulv, linoleum, vinyl, laminat, epoxy og lignende gulvbelegg.
Diamantene i denne paden er meget finkornet. De rengjør gulvet for smuss og fjerner overflateflekker samtidig som de sørger for polering til en glansfull og smussavstøtende gulvflate som er lett å rengjøre.
Fortsett å arbeide med Gul Diamantpad inntil det er nødvendig med en ny renseprosess med Hvit Diamantpad – trinn 1 (evt. Rød Diamantpad – Heavy duty). Normalt vil dette først være nødvendig etter 6–12 måneder.

Trinn 3 (3000 grit)
Grønn Diamantpad er for høyglanspolering av de fleste typer gulvbelegg. I områder hvor det ønskes ekstra høy glans kan det byttes til Grønn Diamantpad etter 4 ukers daglig renhold med combimat og Gul Diamantpad (trinn 2).
Ved daglig bruk øker glansen ytterligere over tid. Fortsett å arbeide med Grønn Diamantpad inntil det er nødvendig med en ny renseprosess med Hvit eller Gul Diamantpad.
Normalt vil dette først være nødvendig etter 6–12 måneder.

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 48 × 48 × 2 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

, , , , , , , , ,

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon