Prod Nr: 11186

Byggrent * kn a 5 lt

kr205,00

61 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | |

Beskrivelse

Byggrent 
Fjerning av bygg støv og kalk avleiringer

Byggrent er et rengjøringsmiddel som effektivt fjerner og binder gips og kalk støv fra overflater etter bygging.  Produktet egner seg derfor utmerket til utvask etter bygging og renovering.

Effektiv fjerning av gips- og kalkstøv: Produktet er spesielt designet for å fjerne og binde gips- og kalkstøv fra overflater etter byggeprosjekter, noe som gjør det ideelt for utvask etter bygging og renovering.
Allsidig bruk: Egnet for ulike overflater som vegger, tak, gulv og glass, noe som gjør det til et allsidig produkt for forskjellige rengjøringsbehov i ulike områder.
Fjerner irr og rustdannelse: I tillegg til å håndtere gips- og kalkstøv, kan Byggrent også brukes til å fjerne irr og rust på materialer som porselen, jern, aluminium og glass, noe som bidrar til å gjenopprette overflatens klarhet og glans.
Spesialisert formel: Produktet har en spesialisert formel som ikke bare fjerner støvet, men også binder det, reduserer dermed risikoen for at støvet blir løftet opp igjen og spre seg i luften under rengjøringen.
Bevarelse av luftkvalitet: Den spesialiserte formelen bidrar til å opprettholde god luftkvalitet og hindre helseproblemer for de som er involvert i rengjøringsprosessen ved å minimere spredning av støvpartikler i luften.

Samlet sett tilbyr Byggrent deg et pålitelig og effektivt rengjøringsmiddel som ikke bare fjerner gips- og kalkstøv, men også bidrar til å opprettholde overflatens klarhet, redusere risikoen for støvspredning og bevare luftkvaliteten under rengjøringsprosessen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 5 kg
Dimensjoner 19 × 14 × 28 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

pH

.

Innhold/Lengde/Størrelse

,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

pH gruppe

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , , ,

Fast Lokasjon