Prod Nr: 29036

PreSmart Mopp m/borrelås 40 cm

kr149,00

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

Med høy absorpsjonsevne og gode rengjøringsegenskaper, fjerner denne moppens kombinerte effektivt søl og flekker på en rekke gulvtyper. Rayonens styrke og polyesterens slitestyrke gjør moppens holdbarhet uovertruffen, selv ved hyppig bruk. Allsidig nok til å brukes på både harde og myke gulv, og kompatibel med et bredt spekter av rengjøringsmidler. Lett å rengjøre i vaskemaskinen og raskt tørkende, denne miljøvennlige moppens respektive materialer bidrar til både effektivitet og bærekraftighet.

Fordeler med en gulvmopp laget av 30% rayon og 70% polyester:

Forbedret rengjøringsevne:

 • Høy absorpsjonsevne: Rayon har en naturlig evne til å absorbere vann og smuss effektivt, noe som gjør den ideell for å fjerne søl og flekker.
 • Gode rengjøringsegenskaper: Polyester er et syntetisk materiale som er kjent for sin holdbarhet og motstandskraft mot smuss. Den elektrostatiske effekten til polyester tiltrekker seg støv og småpartikler.
 • Kombinert effekt: Sammen gir rayon og polyester en mopp med høy absorpsjonsevne og gode rengjøringsegenskaper, noe som gjør den effektiv på en rekke gulvtyper.

Holdbarhet og slitestyrke:

 • Rayon er sterkt og rivebestandig: Dette gjør moppen mer motstandsdyktig mot slitasje og tåler hyppig bruk.
 • Polyester er slitesterkt: Polyester forsterker moppens struktur og forlenger levetiden.

Allsidighet:

 • Egnet for ulike gulvtyper: Moppen kan brukes på både harde gulv (tre, laminat, fliser) og myke gulv (tepper).
 • Kan brukes med forskjellige rengjøringsmidler: Både vannbaserte og løsemiddelbaserte rengjøringsmidler kan brukes med moppen.

Enkel rengjøring:

 • Maskinvaskbar: Moppen kan enkelt vaskes i vaskemaskinen for å fjerne smuss og bakterier.
 • Tørker raskt: Både rayon og polyester er hurtigtørkende materialer, noe som gjør at moppen er klar til bruk igjen raskt.

Miljøvennlig:

 • Rayon er et fornybart materiale: Rayon er laget av cellulose, et naturlig materiale som er lett nedbrytbart.
 • Polyester er resirkulerbart: Polyester kan resirkuleres og brukes til å lage nye produkter. Polyester er bestandig ovenfor de fleste alkalier, syrer og løsemidler. Den er også bestandig ovenfor sopp og råte.

Oppsummering:

En gulvmopp laget av 30% rayon og 70% polyester tilbyr en rekke fordeler, inkludert forbedret rengjøringsevne, holdbarhet, allsidighet, enkel rengjøring og miljøvennlighet. Dette gjør den til et godt valg for både privatpersoner og profesjonelle rengjøringspersonell.

Teknisk info:
Vasketemperatur: 95 Co
Antall miniums vask:  300 ganger
Vekt: 195 gr.
Størrelse: 40 x 12 cm

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,12 kg
Dimensjoner 45 × 15 × 1 cm
Leverandor-prod-beskrivelse

Combi mop 40 cm Velcro

Hs-kode-landkode

HS Code: 9603.9000 Origin: 86 China, Peoples republic