Prod Nr: 21079

Dirtbreaker «Premium Quality» *kn a 10 lt

kr986,50

Beskrivelse

Dirtbreaker «Premium Quality»
Det kraftige alkaliske rengjøringsmiddelet er designet for å takle selv de tøffeste flekkene og smusset. Hvis du ikke klarer å fjerne det med Dirtbreaker, vil du ikke kunne fjerne det med noen andre kjemikalier. Dette gjør det til et svært effektivt produkt som kan håndtere motorolje, eksos, smuss, fett og oljer fra båt- og bilindustrien. Det er også egnet for å fjerne lett maling og graffiti.

Dette rengjøringsmiddelet anbefales også for industriell rengjøring, hvor det kan håndtere tøffe og hardnakkede flekker og smuss. Det er et lavtskummende produkt, noe som gjør det ideelt for bruk i gulvrengjøringsmaskiner, høytrykkspylere og manuell bruk. Du kan derfor velge den mest praktiske metoden for rengjøring basert på dine behov og preferanser.

Vær oppmerksom på at dette rengjøringsmiddelet ikke er egnet for bruk på marmor og terrazzo. For å oppnå best mulig resultat og unngå skade, bør du følge produsentens instruksjoner og anbefalinger for bruk. Med dette kraftige alkaliske rengjøringsmiddelet kan du være trygg på at du vil oppnå en grundig og effektiv rengjøring i ulike situasjoner.

Produktet er lavtskummende og kan trygt brukes i gulvvaskemaskin

Tilleggsinformasjon

Vekt 10 kg
Dimensjoner 23 × 19 × 30 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

pH

Innhold/Lengde/Størrelse

,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Miljømerke

,

pH gruppe

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

Bestillingsvare

Butikk produkt

UN NR

Begrenset Mengde

,

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon

Engelsk Beskrivelse

, , , , , ,