Prod Nr: 29125

EasyGlide mopp U9K 35cm ( Kompatibelt med Swep )

kr14,70

983 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: |

Beskrivelse

EasyGlide mopp U9K 35cm ( Kompatibelt med Swep )
EasyGlide mopp U9K 35cm er en høykvalitetsmopp som er spesielt designet for effektiv rengjøring. Den er laget av viskose, et materiale kjent for sin høye absorberingsevne. Sammenlignet med tradisjonelle bomullsmopper, har EasyGlide mopp en større evne til å absorbere væsker, noe som gjør den ideell for rengjøring av områder med mye vann eller fuktighet.

Kompatibel med Swep-systemet: Moppen er kompatibel med Swep single moppeplate med en bredde på 35 cm. Dette gir brukeren muligheten til å kombinere moppen med Swep-systemet og bytte ut moppen etter behov.

Høy absorberingsevne: Moppen er laget av viskose, et materiale som har større evne til å absorbere væsker sammenlignet med tradisjonelle bomullsmopper. Dette gjør at moppen er svært effektiv når det kommer til å suge opp vann, smuss og annet søl.

Lav friksjon: EasyGlide-moppen har mindre friksjon enn mange andre blander- eller bomullsmopper. Dette gjør at den glir jevnt og enkelt over gulvet, noe som gjør rengjøringen raskere og mindre krevende for brukeren.

Egnet for store mengder vann/fuktighet: Moppen passer spesielt godt til områder der det er mye fuktighet, for eksempel inngangspartier, trappehus og heiser. Den er designet for å håndtere våte og tilsmussede områder effektivt og etterlater overflaten ren og tørr.

Teknisk info: 
Vasketemperatur: 90 Co
Antall miniums vask:  400 ganger
Vekt: 150 gr.
Størrelse: 35 x 11 cm

70% Polyester: Dette materialet utgjør 70% av sammensetningen. Polyester er en syntetisk fiber som er kjent for sine gode egenskaper når det gjelder holdbarhet, motstand mot rynker og skrukker, og evnen til å beholde farge og form over tid. Det er også en sterk fiber som tåler hyppig bruk og vasking uten å miste kvalitet. Polyester brukes ofte i tekstilproduksjon på grunn av sin allsidighet og langvarige egenskaper.

30% Rayon: Dette materialet utgjør 30% av sammensetningen. Rayon er en halvsyntetisk fiber laget av cellulose fra plantemateriale. Den er kjent for sin mykhet, glans og pustende egenskaper. Rayon ligner på naturlige fibre som bomull og lin i utseende og egenskaper, men har vanligvis bedre fuktighetskontroll og absorberingsegenskaper. Rayon brukes ofte i klær og tekstiler som ønsker å oppnå en kombinasjon av komfort og estetikk.

Sammensetningen av 70% polyester og 30% rayon i en mopp kombinerer dermed holdbarheten til polyester med mykheten og absorberingsevnen til rayon. Dette gjør moppen effektiv til å tørke opp og rengjøre forskjellige overflater samtidig som den er slitesterk og langvarig.
 

Kompatibelt med moppestativ swep 35cm

 

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 34 × 11 × 2 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Innhold/Lengde/Størrelse

,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Miljømerke

, , , ,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , , , ,

Fast Lokasjon