Prod Nr: 29057

Easyglide U9K mopp 40cm m/lomme

kr62,00

67 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | |

Beskrivelse

Denne moppen er laget av høykvalitets viskose, som har en større absorberingsevne sammenlignet med tradisjonelle bomullsmopper. Dette gjør det ideelt for områder som er svært tilsmusset eller steder der det er mye vann eller fuktighet, for eksempel inngangspartier, trappehus og heiser.

Høy absorberingsevne: Moppen er laget av viskose, som har en større absorberingsevne sammenlignet med tradisjonelle blandings og bomullsmopper. Dette gjør at den kan absorbere mer vann, smuss og skitt, noe som resulterer i en grundigere rengjøring.

Lav friksjon: Moppen har mindre friksjon sammenlignet med blanding eller bomullsmopper. Dette gjør at den glir jevnt over gulvet og reduserer belastningen på brukeren under rengjøringen.

Egnet for krevende områder: EasyGlide mopp er spesielt egnet for svært tilsmussede områder og steder med mye vann eller fuktighet, som inngangspartier, trappehus og heiser. Den kan takle tøffe rengjøringsoppgaver og fjerne skitt og smuss effektivt.

Lang holdbarhet: Moppen kan vaskes ved temperaturer opptil 95°C og tåler minimum 400 vask. Dette gir en lang holdbarhet og sikrer at moppen kan brukes mange ganger før den må byttes ut.

Kompatibilitet og brukervennlighet: Moppen er kompatibel med alle 60cm moppestativer med lomme, noe som gjør den enkel å bruke og bytte ut når det er nødvendig. Det er ingen behov for spesialtilpasning eller ekstra utstyr.

Teknisk info:
Vasketemperatur: 95 Co
Antall miniums vask:  300 ganger
Vekt: 195 gr.
Størrelse: 40 x 12 cm

70% Polyester: Dette materialet utgjør 70% av sammensetningen. Polyester er en syntetisk fiber som er kjent for sine gode egenskaper når det gjelder holdbarhet, motstand mot rynker og skrukker, og evnen til å beholde farge og form over tid. Det er også en sterk fiber som tåler hyppig bruk og vasking uten å miste kvalitet. Polyester brukes ofte i tekstilproduksjon på grunn av sin allsidighet og langvarige egenskaper.

30% Rayon: Dette materialet utgjør 30% av sammensetningen. Rayon er en halvsyntetisk fiber laget av cellulose fra plantemateriale. Den er kjent for sin mykhet, glans og pustende egenskaper. Rayon ligner på naturlige fibre som bomull og lin i utseende og egenskaper, men har vanligvis bedre fuktighetskontroll og absorberingsegenskaper. Rayon brukes ofte i klær og tekstiler som ønsker å oppnå en kombinasjon av komfort og estetikk.

Sammensetningen av 70% polyester og 30% rayon i en mopp kombinerer dermed holdbarheten til polyester med mykheten og absorberingsevnen til rayon. Dette gjør moppen effektiv til å tørke opp og rengjøre forskjellige overflater samtidig som den er slitesterk og langvarig.

Kompatibelt og passer til alle 40 cm moppestativ m/lomme

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,01 kg
Dimensjoner 40,00 × 14,00 × 0,30 cm
Volum

168,00

Miljomerke

95c Vasketemperatur + 400 vask

pH
Innholdlengdestorrelse

40 cm

Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

80-90

Varemerke

Premiere U9K

Farge
Butikk-produkt

1

Hs-kode-landkode

HS Code: 9603.9099 – Origin: 86 China, Peoples republic

Fast-lokasjon

11-3-C-02