Prod Nr: 29008

Easyglide U9K mopp 60 cm m/borrelås

kr72,50

326 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

Easyglide U9K mopp 60 cm m/borrelås
Easyglide U9K Mopp er en høykvalitetsmopp laget av viskose. Den er designet for å være ekstra absorberende og ha mindre friksjon sammenlignet med tradisjonelle bomulls / blandingsmopper. Denne moppen er spesielt egnet for svært tilsmussede områder og steder med mye vann eller fuktighet, som inngangspartier, trappehus og heiser.

Viskosemateriale: Moppen er laget av viskose, som gir den en større absorberingsevne sammenlignet med tradisjonelle bomulls / blandingsmopper. Dette gjør at moppen kan absorbere mer væske og smuss, og dermed bidrar til en effektiv rengjøring.

Redusert friksjon: Denne moppen har mindre friksjon enn en blanding eller bomullsmopp. Dette gjør den ideell for bruk på svært tilsmussede områder og steder hvor det er mye vann eller fuktighet, for eksempel inngangspartier, trappehus og heiser. Moppen glir lettere over gulvet, noe som gir en jevn og grundig rengjøring.

Kompatibilitet: Easyglide U9K Mopp passer til alle 60 cm moppestativ med borrelås. Dette gjør det enkelt å feste moppen til et stativ og bruke den under rengjøringen.

Holdbarhet: Moppen er designet for å være holdbar og tåle hyppig bruk og vasking. Den kan vaskes ved opptil 95°C, og den er designet for å tåle minimum 400 vaskesykluser.

Størrelse og vekt: Easyglide U9K Mopp har en størrelse på 61 x 11 cm, noe som gir god dekkevne og effektivitet under rengjøring. Moppen veier 195 gram, noe som gjør den lett å håndtere.

Teknisk info: 
Vasketemperatur: 95 Co
Antall miniums vask:  400 ganger
Vekt: 195 gr.
Størrelse: 61 x 11 cm

70% Polyester: Dette materialet utgjør 70% av sammensetningen. Polyester er en syntetisk fiber som er kjent for sine gode egenskaper når det gjelder holdbarhet, motstand mot rynker og skrukker, og evnen til å beholde farge og form over tid. Det er også en sterk fiber som tåler hyppig bruk og vasking uten å miste kvalitet. Polyester brukes ofte i tekstilproduksjon på grunn av sin allsidighet og langvarige egenskaper.

30% Rayon: Dette materialet utgjør 30% av sammensetningen. Rayon er en halvsyntetisk fiber laget av cellulose fra plantemateriale. Den er kjent for sin mykhet, glans og pustende egenskaper. Rayon ligner på naturlige fibre som bomull og lin i utseende og egenskaper, men har vanligvis bedre fuktighetskontroll og absorberingsegenskaper. Rayon brukes ofte i klær og tekstiler som ønsker å oppnå en kombinasjon av komfort og estetikk.

Sammensetningen av 70% polyester og 30% rayon i en mopp kombinerer dermed holdbarheten til polyester med mykheten og absorberingsevnen til rayon. Dette gjør moppen effektiv til å tørke opp og rengjøre forskjellige overflater samtidig som den er slitesterk og langvarig.

Kompatibelt og passer til alle 60 cm moppestativ m/borrelås 

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,20 kg
Dimensjoner 60,00 × 10,00 × 2,00 cm
Volum

1200,00

Miljomerke

95c Vasketemperatur + 400 vask

pH
Innholdlengdestorrelse

60 cm

Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

80-90

Varemerke

Premiere U9K

Farge
Leverandor-prod-beskrivelse

Utgår når tomt – 60 cm Velcro Mop Grey

Butikk-produkt

1

Hs-kode-landkode

HS Code: 9603.9099 – Origin: 86 China, Peoples republic

Fast-lokasjon

11-3-B-05