Prod Nr: 64012

Elevate Res Pluss Blank (85) 4L+0.5 Herder

kr2 309,00

1 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

Elevate Res Pluss Gloss (90)

Kostnadseffektivt alternativ til å bytte ut gulvet.
Elevate RES kan gjenopprette slitestyrken og utseendet til en fabrikkpåført finish, og gjør at du ikke trenger å bytte ut gulvet. Det får gulvet til å se ut som et nylagt gulv, til lavere kostnad.
Minimerer totale vedlikeholdskostnader
Det er en av markedets mest varige vedlikeholdsløsninger for påføring på stedet. Elevate RES gjør gulvet svært enkelt å rengjøre og eliminerer behovet for å vedlikeholde gulv ved bruk av konvensjonelle metoder som polering og voks. Løpende kostnader vil reduseres betraktelig.
Minimerer miljøpåvirkningen
Ettersom restaurering er det logiske alternativet til å bytte ut gulvet, eliminerer Elevate RES bruk av nytt gulvmateriale, og reduserer dermed avfall og kasseringskostnader.

Vedlikehold av pur lakk
Prosessen for å rengjøre et Elevate RES-belagt slitesterkt gulv er ikke forskjellig fra for et hvilket som helst annet gulv.
Bruk et mildt, naturlig rengjøringsmiddel til daglig rengjøring, og følg den standard rengjøringsprosedyren og -hyppigheten som anbefales av ditt profesjonelle rengjøringsbyrå. Milde rengjøringsmidler som er fremstilt for bruk på halvharde gulv, vil være tilstrekkelig for daglig pleie. Gulvoverflater som er behandlet med Elevate RES-produkter, avviser støv og smuss bedre enn de fleste andre overflater, og det skal kreve mindre tid og innsats å få det tilbake til prikkfri stand.

Anbefalte vedlikeholdsprodukter

11096 Blue Star Ocean

Tilleggsinformasjon

Vekt 4,60 kg
Dimensjoner 19,00 × 14,00 × 27,00 cm
Volum

7182,00

pH
Innholdlengdestorrelse

4 Liter

Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager
Varemerke
Farge
Leverandor-prod-beskrivelse

ELEVATE RES PLUSS GLOSS 90 GLANS 4L + 0,5

Fast-lokasjon

04-1-C-02