Prod Nr: 40290

Håndpad – skurepad Doodlebug Hvit 11,5 x 25cm

kr20,00

297 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | | | |

Beskrivelse

Håndpad Doodlebug Hvit 11,5 x 25 cm
Ripefri

Håndpad Doodlebug i hvit er et praktisk verktøy for skånsom rengjøring uten å etterlate riper. Den kan brukes på alle slags ømfintlige overflater som vask, speil og lakkerte overflater uten å forårsake skader.

Skånsom rengjøring: Håndpaden er spesielt designet for å gi skånsom rengjøring uten å etterlate riper eller skader på ømfintlige overflater. Den kan brukes trygt på overflater som vask, speil og lakkerte overflater.

Ripefri: En av de viktigste egenskapene til håndpaden er at den er ripefri. Dette betyr at den ikke vil lage riper eller merker på overflatene den brukes på.

Størrelse: Håndpad Doodlebug Hvit kommer i en praktisk størrelse med en lengde på 25 cm og bredde på 11,5 cm. Dette gir god dekkevne og gjør den enkel å håndtere under bruk.

Materiale: Paden er laget av polyesterfibermateriale, som er kjent for sin holdbarhet og rengjøringsevne. Dette sikrer at paden kan brukes mange ganger uten å miste sin effektivitet.

Tykkelse: Håndpaden har en tykkelse på 23-25 mm, noe som gir en behagelig følelse når man holder og bruker den. Den gir også en ekstra polereffekt for rengjøring.

Fargekodet system: Håndpad Doodlebug Hvit kommer med et fargekodet system som gjør det enkelt å identifisere og bruke riktig pad til ulike rengjøringsoppgaver. Dette systemet bidrar til å sikre optimal rengjøring og beskyttelse av overflatene.

Anbefalt bruk med padholdere: For å sikre at håndpaden holdes sikkert på plass under rengjøring, anbefales det å bruke den sammen med padholderne 40293 for skaft eller 40295 med håndtak. Disse padholderne gir ekstra stabilitet, komfort og kontroll under bruk.

Anbefalt å brukes sammen med:
40293 Padholder skurepad / doodlebug for skaft
40295 Padholder skurepad Doodlebug M/håndtak

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 20 × 12 × 2 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Innhold/Lengde/Størrelse

, , , ,

Farge

Varemerke

,

Volum

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

, , , ,

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon

Engelsk Beskrivelse

, , ,

pH
Lengde

20.00

Bredde

12.00

Høyde

2.50

Vekt

0.03