Prod Nr: 40292

Håndpad – skurepad Doodlebug Sort 11,5 x 25cm

kr20,00

494 på lager

Beskrivelse

Håndpad – skurepad Doodlebug Sort 11,5 x 25cm
Oppskuringspad.
Håndpad – skurepad Doodlebug Sort oppskuringspad er et utmerket verktøy for kraftig rengjøring og fjerning av skitt og gammel gulvpolish. Den er spesielt egnet for å komme til på vanskelig tilgjengelige områder, som kanter og hjørner.
Anbefalt bruk: Håndpaden Doodlebug Sort oppskuringspaden er ideell for stripping av polish på gulv og rengjøring av skittne gulv. Den kan brukes både våt og tørr, avhengig av rengjøringsoppgaven

Test før bruk: Håndpad Doodlebug Sort  kan ripe på de mest ømfintlige overflatene, så det anbefales å teste den på en skjult plass før man bruker den på synlige områder. Dette sikrer at paden ikke forårsaker skade.Sort skurepad skader ikke gulvbelegget. Så du kan være sikker på at den vil gi deg en grundig rengjøring uten å etterlate skader.

Våt eller tørr bruk: Håndpaden kan brukes både våt og tørr, avhengig av rengjøringsoppgaven og preferansen til brukeren.

Skånsom mot gulv og overflater: Håndpad Doodlebug Sort er konstruert for å ikke skade gulvbelegg og de fleste overflater. Den gir effektiv rengjøring uten å etterlate merker eller skader.

Resultat: Padens formål er å gi en grundig rengjøring, enten det er fjerning av polish og voksbelagte gulv eller fjerning av helmerker og skitt fra andre gulvtyper.

Størrelse: Håndpad Doodlebug Sort har en lengde på 25 cm, bredde på 11,5 cm og en høyde på 2,0 cm. Dette gir god dekkevne og enkel håndtering under bruk.

Fibertype: Håndpaden er laget av polyesterfiber, et slitesterkt materiale som sikrer langvarig bruk og effektiv rengjøring.

Tykkelse: Padens tykkelse varierer mellom 23 og 25 mm, noe som gir en behagelig følelse når den holdes og brukes. I tillegg gir denne tykkelsen en ekstra polereffekt for effektiv rengjøring.

Anbefalt bruk sammen med padholdere: For å sikre at håndpad Doodlebug Sort holdes sikkert på plass under rengjøring, anbefales det å bruke den sammen med padholderne 40293 (for skaft) eller 40295 (med håndtak). Disse padholderne gir ekstra stabilitet, komfort og kontroll under bruk.

Anbefalt å brukes sammen med:
40293 Padholder skurepad / doodlebug for skaft
40295 Padholder skurepad Doodlebug M/håndtak

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 25 × 12 × 2 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Innhold/Lengde/Størrelse

, , , ,

Farge

Varemerke

,

Volum

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

, , , ,

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon

Engelsk Beskrivelse

, , ,

pH
Lengde

25.00

Bredde

12.00

Høyde

2.50

Vekt

0.05