Prod Nr: 11073

Håndsåpe Cachan Care bakteriedrepende * kn a 5 lt.

kr418,00

23 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: |

Beskrivelse

Dispensersåpe Cachan Care bakteriedrepende
En bakteriedrepende, parfymefri flytende håndsåpe spesielt utviklet for bruk i såpedispensere. Den er luktfri og ideell for håndvask på kjøkkenet, i helseinstitusjoner og andre områder hvor god håndhygiene er viktig.

Bakteriedrepende: Cachan Care dreper 99,99% av et bredt spekter av organismer og bakterier, inkludert E.coli. Dette bidrar til å redusere risikoen for infeksjoner.

Parfymefri og luktfri: Såpen er laget uten parfyme, noe som gjør den egnet for personer som er sensitive for dufter eller allergiske mot parfyme. 

Bevarer fuktigheten: Cachan Care inneholder ingredienser som hjelper med å bevare den naturlige fuktigheten i hendene. Dette forhindrer tørrhet og opprettholder hudens fuktighetsbalanse.

pH-balansert: Med en pH-verdi på 4 er Cachan Care skånsom mot huden og egnet for de fleste hudtyper. Den unngår irritasjon som kan oppstå ved bruk av såper med høy alkalisk pH.

God foaming og utmerket skylling: Cachan Care gir en god mengde skum og har utmerkede skyllingsegenskaper. Dette sikrer en effektiv rengjøring og fjerning av såpen etter bruk.

Dermatologisk testet: Cachan Care er testet og godkjent av dermatologer for å sikre at den er skånsom mot huden og egnet for daglig bruk.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 5,55 kg
Dimensjoner 19,00 × 14,00 × 28,00 cm
Volum

7448,00

Ph-gruppe

0-4 (Surt)

pH

4

Innholdlengdestorrelse

5 Liter

Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

14-21

Varemerke

Premiere Produkter

Farge
Leverandor-prod-beskrivelse

Cachan Care Handwash 5lt

Butikk-produkt

1

Hs-kode-landkode

HS Code: 3402.9090 – Origin: 44 United Kingdom

Fast-lokasjon

02-5-B-02