Prod Nr: 52180

I-Scrub 30EM Pro 24V u/batteri og lader

kr10 511,64

1 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

Møt i-scrub: nyskapende skuremaskiner med kraft
Skureutstyr trengs i mange sammenhenger. Det å fjerne smuss, støv, olje, fett, gulvmerker eller annet som bidrar til å trekke ned standarden i miljøet, er et sentralt element ved din forretningsdrift, og burde være høyt prioritert. I løpet av de siste årene har firma over hele verden brukt i-scrub-serien til å rengjøre lager, parkeringsplasser, toaletter og fortau.

Bli kjent med den neste generasjonen rengjøringsutstyr med fleksible børstehoder, kraftfulle maskiner og innovative måter å rengjøre alle slags overflater på. I-scrub 30EM Pro Orbital singelskuremaskin med Orbital kraft. Heavy duty, ikke noe problem

Enkelskive skrubbing har aldri vært enklere. Avansert orbitalteknologi er basert på 1650 RPM som simulerte en orbitalbevegelse uten sidestyrker, slik at alle kan operere uten opplæring.

I-scrub 30EM er tilgjengelig i to versjoner: – Pro-versjonen med avtakbar strømledning – B-versjonen er batteridrevet.
I-scrub 30EM er en smidig maskin med mye strøm. Vanntanken på toppen sikrer at du kan blande i kjemikaliene til perfeksjon. For å unngå skader på møbler og vegger har vi laget en gummistøtfanger for at du skal jobbe fritt!

Tilleggsinformasjon

Vekt 17 kg
Dimensjoner 120 × 27 × 23 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Varemerke

Volum

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

, , , , ,

Bestillingsvare

Butikk produkt

Fast Lokasjon

pH
Lengde

120.00

Bredde

27.00

Høyde

23.00

Vekt

17.50