Prod Nr: 65144

Kleenex® Håndsåpe for Daglig Bruk 6333 Klar *pk a 1 lt

kr239,00

120 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Kleenex® Håndsåpe for Daglig Bruk

Er en fargeløs og duftfri flytende håndsåpe designet for daglig bruk. Den passer for alle hudtyper, spesielt sensitiv hud, og opprettholder hygiene uten å forårsake irritasjon. Denne milde flytende såpen gir den ideelle mengden såpe for hver vask, og forhindrer overforbruk.

Effektiv og Økonomisk: Kleenex® Håndsåpe for Daglig Bruk gir opptil dobbelt så mange vasker per liter som konvensjonelle flytende såper. Dette holder kostnadene nede og reduserer avfall. Installeringen av kassettbeholderne er rask og enkel med et enkelt trykk og klikk. Når kassetten er tom, kan den komprimeres for å spare plass og resirkuleres når pumpen fjernes. Denne hygieniske såpen har European Ecolabel, noe som garanterer ansvarlig produksjon i alle trinn av prosessen.

Kompatibilitet: Såpen fungerer med Aquarius™ Håndsåpedispensere (produktkoder 6948, 6955 og 7173) og Kimberly-Clark Professional™ Håndsåpedispenser 8973.

Produktdetaljer:

  • 6 x Håndsåpe kassetter, Klar/Duftfri, 1 liter hver (6 liter totalt)
  • Fargeløs og duftfri, egnet for alle hudtyper, spesielt sensitiv hud
  • Hver kassett gir opptil 1 000 doser såpe, ideell for daglig bruk. Gir en høykvalitets følelse samtidig som kostnadene holdes nede og avfall reduseres
  • Når kassetten er tom, kan den komprimeres for å spare plass og resirkuleres når pumpen fjernes
  • Kompatibel med våre Aquarius™ Håndsåpedispensere (produktkoder 6948, 6955 og 7173) og Kimberly-Clark Professional™ Håndsåpedispenser 8973
Vekt 1,10 kg
Dimensjoner 9,00 × 9,00 × 21,00 cm
Volum

,

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Innhold/Lengde/Størrelse

,

Est. Leveringsdager

Bestillingsvare

Butikk produkt

Lengde

.

Varemerke

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon

Fast-lokasjon

03-4-C-01