Prod Nr: 29140

Mikrofibermopp U9K Duo 60cm m/lomme

kr104,00

1393 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | |

Beskrivelse

Mikrofibermopp U9K Duo 60cm m/lomme
Mikrofibermopp U9K Duo 60cm m/lomme er en nyutviklet og forbedret versjon av den tidligere «Best i test» mikrofibermoppen fra Renholdsnytt. Denne moppen er spesielt utviklet for harde gulvflater. Her er noen unike egenskaper ved U9K Duo-moppen:

Kompatibilitet: Moppen passer til alle moppestativ med en bredde på 60 cm og har en praktisk lomme for enkel festing.

Fargesystem: Moppen kommer med et fargekodingssystem som gjør det lettere å visuelt skille mellom ulike mopper for å unngå krysskontaminering. Hver farge har sin egen tildelte bruk, for eksempel gult for smitteområder, rødt for våtrom og toaletter, grønt for generelle områder og blått for cateringområder.

Micro Løkker: Moppens små micro løkker bidrar til enkel fjerning av skitt og flekker fra gulvet. Løkkene hjelper også med å holde på skitten og transportere den vekk.

Koketemperatur: Moppene kan kokes opp til 95 °C, noe som sikrer at de kan rengjøres grundig og effektivt.

Utvalg i størrelser: U9K Duo-moppene finnes i ulike størrelser, inkludert 60 cm, 50 cm og 40 cm med lomme, samt 60 cm og 40 cm uten lomme. Dette gir mulighet for å velge riktig størrelse for ulike behov.

Glideegenskap: Moppen har en unik sammensetning av fibre som gir en god glideevne. Den lave friksjonen gjør rengjøringen enklere og mer effektiv.

Flekkfjerningspad: Denne moppen har integrerte flekkfjerningspadder som gjør det enkelt å fjerne vanskelige flekker på en ergonomisk og riktig måte. Ved å bruke foten og bevege den frem og tilbake over skrubberullen, blir flekker effektivt fjernet.

Rengjøring på kant: Moppen har en spesialdesignet kant for rengjøring av overgangen mellom gulv og vegg. Ved å plassere moppen på høykant oppnår man maksimal rengjøringseffekt, for eksempel mellom trappetrinn og opptrinn.

Absorbsjonsevne: Moppen har en innebygd absorbsjonspute som trekker til seg fuktighet, slik at man unngår fukt- og skittstriper etter mopping. Dette gjør at moppen kan brukes lengre mellom hver vask.

 

Teknisk info: 
Vasketemperatur: 90 Co
Antall miniums vask:  400 ganger
Vekt: 150 gr.
Størrelse: 63 x 14 cm

75% Microfiber: Dette er hovedmaterialet i produktet og utgjør 75% av sammensetningen. Microfiber er et syntetisk materiale laget av tynne tråder med en diameter som er mindre enn en menneskehår. Disse tynne trådene gir microfiberen mange fordeler når det gjelder rengjøring, som høy absorpsjonsevne, god smussopptak og effektiv fjerning av flekker og skitt. Microfiber er også kjent for å være skånsomt mot overflater og etterlate minimalt med riper.

15% Polyester: Dette materiale utgjør 15% av sammensetningen. Polyester er en syntetisk fiber med gode egenskaper når det gjelder holdbarhet, styrke og motstand mot rynker og skrukker. Den blir ofte brukt i tekstiler på grunn av sin evne til å tåle hyppige vasker uten å miste formen eller fargen. I sammenheng med mikrofibermopper gir polyester ekstra styrke og holdbarhet til produktet.

10% PP (polypropylen): Dette materialet utgjør 10% av sammensetningen. Polypropylen er en termoplastisk polymer som er kjent for sin høye varmebestandighet og vektstyrke-forhold. I mikrofibermopper brukes PP vanligvis som en del av moppenes konstruksjon, for eksempel lommer eller bånd, for å gi ekstra støtte og struktur.

 

 

 

Kompatibelt og passer til alle 60 cm moppestativ m/lomme

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 63 × 12 × 2 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

Innhold/Lengde/Størrelse

,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Miljømerke

, , , ,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

, , , , ,

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , , , ,

Fast Lokasjon