Prod Nr: 25083

PIC olje og fett løser «Premium Quality» bx a 480 ml.

kr104,00

328 på lager

Beskrivelse

PIC olje og fett løser «Premium Quality» bx a 480 ml
Et flott produkt for å takle olje, fett og smuss på harde flater. Skumformen gjør det enkelt å påføre og sikrer at produktet får god kontakt med overflaten for effektiv fjerning av olje, fett og skitt. Den hengsler seg også fast til vertikale flater, noe som er spesielt nyttig for å nå vanskelig tilgjengelige områder og krinkelkroker.

Et annet pluss med dette produktet er at det ikke inneholder vann. Dette kan være bra for flater og områder der fuktighet ikke er ønskelig, samtidig som det bidrar til å forbedre effektiviteten til produktet. Ved å bruke skummet sikrer du også at PIC Olje og Fettløser har maksimal kontakttid med overflaten, noe som ytterligere forbedrer resultatene.

Skumform: Produktet kommer i skumform, noe som gjør det enkelt å påføre og sikrer god kontakt med overflaten for effektiv fjerning av olje, fett og skitt.
Henger seg fast til vertikale flater: Skummet har evnen til å henge seg fast til vertikale flater, noe som er spesielt nyttig for å nå vanskelig tilgjengelige områder og krinkelkroker.
Vannfri formel: Produktet inneholder ikke vann, noe som er bra for flater og områder der fuktighet ikke er ønskelig, samtidig som det bidrar til å forbedre effektiviteten til produktet.
Maksimal kontakttid: Ved å bruke skummet sikrer du at PIC olje- og fettløser har maksimal kontakttid med overflaten, noe som ytterligere forbedrer resultatene.
Test før bruk: Det anbefales å teste PIC olje- og fettløser på et lite område før du bruker det på hele overflaten, spesielt hvis det er følsomme eller delikate materialer.
Disse egenskapene gjør PIC olje- og fettløser til et effektivt og allsidig produkt for rengjøring av harde flater, og det gir gode resultater ved fjerning av olje, fett og skitt.

Test pIC på et lite område før du bruker det på hele overflaten, spesielt hvis det er følsomme eller delikate materialer.

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 6 × 6 × 23 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

Innhold/Lengde/Størrelse

, ,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Miljømerke

,

Est. Leveringsdager

Bestillingsvare

HS-Kode & Landkode

, , , , , , ,

Leverandør prod beskrivelse

, , , , , , ,

Butikk produkt

Engelsk Beskrivelse

, , , , , ,