Prod Nr: 21071

Piccomat DC «Premium Quality» *kn a 10 lt

kr1 157,00

20 på lager

Beskrivelse

Piccomat DC «Premium Quality»
Et kraftig alkalisk rengjøringsmiddel som er spesielt utviklet for å bekjempe skitt, fett og oljer som finnes i båt- og bilindustrien. Produktet anbefales imidlertid også til industriell rengjøring og lignende bruksområder.
Effektiv mot skitt, fett og oljer: Produktet er spesielt utviklet for å bekjempe disse vanlige forurensningene i båt- og bilindustrien, og det gir en grundig rengjøring av olje- og fettsøl.
Allsidig bruksområde: Anbefales ikke bare for båt- og bilindustrien, men også for industriell rengjøring og lignende områder som krever effektiv fjerning av oljer og fett.
Trygt på ulike overflater: Kan brukes på keramikk, PVC og metallflater, slik at du kan håndtere flere typer overflatematerialer med samme produkt.
Praktisk bruksmåte: Egnet for bruk i både gulvrengjøringsmaskiner og høytrykksspylere, noe som gjør det allsidig og praktisk for ulike rengjøringsoppgaver.
Skånsom mot miljøet: Lavtskummende formel som gjør det trygt å bruke i gulvvaskemaskiner uten å forårsake unødvendig mye skum.Samlet sett tilbyr Piccomat DC «Premium Quality» deg et pålitelig rengjøringsmiddel med effektive egenskaper som kan takle olje-, fett- og skittproblemer i ulike industrikontekster, samtidig som det er skånsomt mot ulike overflater og enkelt å bruke.

Premium quality
Premium quality er en symbolmerking på våre produkter som forteller at produktet er av høyeste kvalitet, dvs. at det er et høyere innhold av  virkestoffer og ingredienser som gjør at produktet fungerer raskere og bedre.
På den måten reduserer man tid og kostnader,  samtidig er det mer miljøvennlig da man bruker mindre kjemi for å utføre renholdsoppgaven.

Tilleggsinformasjon

Vekt 11 kg
Dimensjoner 23 × 19 × 30 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

pH

Innhold/Lengde/Størrelse

,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Miljømerke

,

pH gruppe

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

,

Bestillingsvare

Butikk produkt

UN NR

Begrenset Mengde

,

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon