Prod Nr: 65201

Premiere Industri Våtserviett *Boks 150 stk

kr391,50

24 på lager

Beskrivelse

Premiere Industri Våtserviett 

en effektiv løsning for fjerning av grovt industrielt smuss på hender og verktøy. Disse våtserviettene er spesielt utviklet for å takle tøff skitt og samtidig være skånsomme mot hendene.

Effektiv rengjøring av grovt industrielt smuss: Disse våtserviettene er spesielt utviklet for å håndtere tøff skitt og smuss som finnes i industrielle arbeidsmiljøer. De er formulert for å fjerne olje, fett, smuss, maling, lim og lakk.

Skånsom mot hendene: Til tross for sin kraftige rengjøringsevne er disse våtserviettene skånsomme mot hendene. De er formulert for å ikke tørke ut eller irritere huden, slik at du kan bruke dem uten ubehag.

Praktisk dispenseremmer: Våtserviettene kommer i en praktisk dispenseremmer, som gjør det enkelt å bruke og oppbevare dem. Du kan enkelt ta ut en serviett uten å risikere at resten av dem tørker ut.

Stor serviettstørrelse: Serviettene har en størrelse på 27,5 x 28 cm . Dette gir god dekning og mulighet for grundig rengjøring av både hender og verktøy.

Kraftig rengjøringsevne: Premiere Industri Våtserviett er spesielt designet for å kunne fjerne ulike typer forurensninger, inkludert olje, fett, smuss, maling, lim og lakk. De er effektive for å takle grovt industrielt smuss.

Rikelig mengde våtservietter: Hver emballasje inneholder 4 emmer med 150 stk våtservietter. Dette gir deg rikelig med rengjøringsmuligheter og sikrer at du har nok servietter tilgjengelig for å håndtere ulike oppgaver.

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 20 × 20 × 18 cm
F-pak

D-pak

Palle

Varemerke

,

Lengde

,

Bredde

,

Høyde

,

Vekt

Volum

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

, , ,

Bestillingsvare

Butikk produkt