Prod Nr: 11018

Premisan Plus sopp & mugg fjerner RTU *fl a 0,75 lt

kr140,00

37 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | | | |

Beskrivelse

Premisan Pluss sopp & mugg fjerne RTU 0,75 Lt
Premisan Pluss er et sopp-/muggdrepende rengjøringsmiddel som er egnet for alle typer fukt- og vannavstøtende overflater. Det er spesielt designet for å rengjøre svømmebasseng, malte flater og persienner. Produktet har en rask virkning for å fjerne grønske på alle typer overflater som malte og umalte treverk, mur, skifer, takstein osv  Premisan Pluss er klorbasert og drepe både røtter og sporer. Det er best å påføre produktet under tørt vær. Etter påføring trenger området ikke nødvendigvis å spyles, men hvis du ønsker å spyle overflaten anbefales det å vente i 30-6 minutter for å oppnå full effekt av Premisan Pluss.

Effektiv dreping av svertesopp/mugg og grønske: Premisan Pluss er spesielt formulert for å bekjempe og drepe svertesopp/mugg og grønske på ulike overflater som treverk, murstein, stein, takstein og betong. Dette bidrar til å forhindre videre vekst og spredning av disse skadelige organismer.

Fjerning av misfarging og flekker: Produktet kan også bidra til å fjerne misfarging og flekker forårsaket av svertesopp/mugg og grønske. Dette gir en forbedret estetisk utseende på de berørte overflatene.

Forebygging av skade på materialer: Svertesopp/mugg og grønske kan forårsake strukturell skade på ulike materialer over tid. Ved å bruke Premisan Pluss kan du bidra til å forhindre denne typen skade og opprettholde integriteten til de behandlede overflatene.

Langvarig effekt: Premisan Pluss gir en grundig rengjøringseffekt som ikke bare fjerner eksisterende svertesopp/mugg og grønske, men også hindrer fremtidig vekst. Dette gir en langvarig beskyttelse mot disse skadelige organismene.

Fjerner fett og skitt: Den høye pH-verdien til Premisan San gjør det til en kraftig degreaser. Den kan enkelt bryte ned og fjerne fett og skitt fra overflater

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 10 × 7 × 24 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

pH

Innhold/Lengde/Størrelse

, ,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

pH gruppe

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

, , , ,

Bestillingsvare

Butikk produkt

UN NR

Begrenset Mengde

,

HS-Kode & Landkode

, , , , , , ,

Fast Lokasjon