Prod Nr: 21084

Rapido – Saltsyre basert «Premium Quality» *fl a 1 lt

kr157,50

60 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | |

Beskrivelse

Rapido er et rengjøringsmiddel basert på saltsyre som effektivt fjerner rust, kalk- og urinavsetninger, korrosjon og sementflekker. Det beskytter også mot korrosjon gjennom en hemmende effekt. Anbefalt for bruk på alle syrefaste overflater og materialer vanlige for innendørs og utendørs områder  Dette kraftige sure rengjøringsmiddelet, med sitt høye syreinnhold, er svært effektivt og pålitelig når det gjelder å fjerne vanskelige flekker og avleiringer.

Fjerning av kalk- og rust: Rapido er spesielt formulert for å effektivt fjerne rust, kalk som ofte kan være utfordrende å få bort.

Korrosjonsbeskyttelse: Rapido inneholder en hemmer som bidrar til å beskytte overflater mot korrosjon, noe som bidrar til å forlenge levetiden til materialene det brukes på.

Effektiv fjerning av korrosjon, sementflekker og andre tøffe flekker: Takket være sitt høye syreinnhold er Rapido i stand til å takle selv de mest seige avleiringer, inkludert korrosjon, sementflekker og andre vanskelige flekker.

Ideell for ulike overflater og materialer: Produktet er designet for å kunne brukes på ulike overflater og materialer, og kan derfor brukes til grundig rengjøring av områder som fliser, metaller,  varmevekslere, rørsystemer, betong etsing, tanker

Premium kvalitet: Rapido er merket som «Premium Quality», noe som indikerer at det er av høyeste kvalitet med et høyere innhold av virkestoffer og ingredienser som gjør at det fungerer raskere og bedre. Dette gjør det både effektivt og miljøvennlig, da det kreves mindre kjemi for å oppnå rene overflater.

Samlet sett har Rapido egenskaper som gjør det til et pålitelig og kraftig rengjøringsmiddel som er spesielt egnet for krevende oppgaver innen rengjøring av ulike overflater og materialer.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 23 × 19 × 30 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

pH

Innhold/Lengde/Størrelse

,

Farge

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Miljømerke

,

pH gruppe

,

Est. Leveringsdager

Bestillingsvare

Butikk produkt

UN NR

Begrenset Mengde

,

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon