Prod Nr: 21064

Purina RTU «Premium Quality» *fl a 1 lt

kr145,50

348 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | |

Beskrivelse

Purina RTU
Purina RTU er en kraftig rengjøringsmiddel spesielt designet for å fjerne tøff skitt, fett og proteiner fra ulike overflater. Det er ideelt for bruk på storkjøkken som hjemmekjøkken, kantiner, slaktere, meierier og lignende miljøer. Produktet er spesielt effektivt for rengjøring av avtrekksvifter, benkeplater, fastbrent fett i stekeovner og griller.

Kraftig rengjøring: Purina RTU er spesielt formulert for å kunne fjerne tøff skitt, fett og proteiner fra overflater. Dette gjør det ideelt for rengjøring av kraftig tilsmussede områder.

Allsidig bruk: Produktet er velegnet for bruk på ulike steder som storkjøkken, hjemmekjøkken, kantiner, slaktere, meierier og lignende miljøer. Det kan brukes på gulv, vegger, benkeplater, avtrekksvifter, stekeovner, griller og mer.

Effektiv fjerning av fastbrent fett: Purina RTU er spesielt effektivt for å fjerne fastbrent fett i stekeovner og griller, noe som gjør det til et nyttig verktøy for grundig rengjøring.

Lett å bruke: Produktet kan enkelt påføres ved å spraye det på overflaten som skal rengjøres. Etter en kort virketid kan det enkelt tørkes av, noe som gjør rengjøringsprosessen rask og enkel.

Kan brukes i ulike rengjøringsverktøy: Purina RTU kan brukes i høytrykkspylere og gulvvaskemaskiner, noe som gjør det allsidig og tilpasningsdyktig for ulike rengjøringsoppgaver.

Samlet sett har Purina RTU egenskaper som gjør det til et pålitelig og effektivt rengjøringsmiddel for både profesjonelle og privatpersoner som ønsker grundig og effektiv rengjøring.

 

Referanser

Rita`s Vaskeservice:
“Et meget bra produkt. Fjerner fastgrodd fett på kjøkken umiddelbart.”
Svein Gunnersen,
Driftsjef.

Hjemmebruk:
“Jeg må si at jeg ble veldig positivt overrasket over produktene. Jeg har slitt med vifta over ovnen i flere år og den så “ikke ut”. Jeg brukte den Purina og sprayet lett på vifta. Vips, det var bare å tørke bort fett og smuss, ikke nødvendig med noe gnikking i det hele tatt. Jeg GLEDER meg til å teste flere produkter. Anbefaler produktene jeg har brukt nå til alle mine  venner 🙂 Tusen takk !”
Lisbet Karlsen

Premium quality
Premium quality er en symbolmerking på våre produkter som forteller at produktet er av høyeste kvalitet, dvs. at det er et høyere innhold av  virkestoffer og ingredienser som gjør at produktet fungerer raskere og bedre.
På den måten reduserer man tid og kostnader,  samtidig er det mer miljøvennlig da man bruker mindre kjemi for å utføre renholdsoppgaven.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 9 × 9 × 27 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

pH

Innhold/Lengde/Størrelse

,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Miljømerke

,

pH gruppe

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

,

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon

Engelsk Beskrivelse

, , , , , , ,