Prod Nr: 26080

Quartz Silver Dobbel T-tørk mini jumbo disp

kr669,50

92 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | |

Beskrivelse

Quartz Silver Dobbel T-tørk mini jumbo disp
En elegant og praktisk dispenser designet for de mest besøkte og offentlige stedene. Denne dispenseren har en unik funksjon som gjør den svært effektiv i bruk. Med en kapasitet på to mini jumboruller blir det alltid en rull som er full, noe som sparer tid og arbeid sammenlignet med tradisjonelle enkle holdere.

Kapasitet: Dispenseren har en kapasitet til å holde to mini jumboruller samtidig, noe som sikrer kontinuerlig tilgang til toalettpapir.

Spar plass og arbeid: Ved å kombinere to ruller i samme dispenser, sparer den både plass og arbeid sammenlignet med tradisjonelle enkle toalettpapirholdere.

Høy kapasitet per rull: Den kan håndtere mini jumboruller med maksimal diameter på 20 cm, noe som sikrer en langvarig og pålitelig forsyning av toalettpapir.

Universalnøkkel: Dispenseren leveres med en universalnøkkel som gjør den enkel å låse og åpne. Den kan også låses på begge sider for å forhindre uautorisert tilgang til toalettpapiret.

Holdbare materialer: Dispenseren er laget av holdbar plast og har en matt finish, noe som gir den et moderne og stilfullt utseende.

Farge og størrelse: Den har en sort/sølvfarge som passer inn i forskjellige toalett- eller baderomsomgivelser. De ytre dimensjonene er 247 x 407 x 145 mm, noe som gjør den kompakt og plassbesparende.
 

Papir som passer:

Toalettpapir Jumbo rull

 

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,50 kg
Dimensjoner 41,00 × 23,50 × 27,50 cm
Volum

26496,25

pH
Innholdlengdestorrelse
Erstatningsprodukt
Est-leveringsdager

14-21

Varemerke

Premiere Produkter

Farge

Sort metall

Leverandor-prod-beskrivelse

Silver Mini Duo Jumbo toilet roll dispenser

Hs-kode-landkode

HS Code: 3925.9010 – Origin: 86 China, Peoples republic

Fast-lokasjon

25-1-B-04