Prod Nr: 26093

Quartz Silver «Katrin» Toalettrull dispenser

kr420,50

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: | |

Beskrivelse

Quartz Silver «Katrin» Toalettrull disp.
Quartz Silver «Katrin» Toalettrull dispenser er en kompakt og praktisk dispenser som gir mye kapasitet på grunn av muligheten til å inneholde to store toalettruller samtidig. Denne dispenseren er spesialdesignet for å passe perfekt til toalettruller med to propper på hver side, som sikrer kontrollert rulling uten å kaste bort papir.

Kompakt: Dispenseren er designet for å være plassbesparende og tar minimalt med plass på toalettrommet.

Stor kapasitet: Den har muligheten til å inneholde to store toalettruller samtidig, slik at du ikke trenger å bekymre deg for hyppig påfylling.

Kontrollert rulling: Dispenseren er spesialdesignet for toalettruller med to propper på hver side, som sikrer en kontrollert rulling uten å kaste bort papir.

Non-stop påfylling: Dispenseren har en praktisk funksjon som gjør det mulig å fylle på med en ny rull mens den forrige fortsatt er i bruk, slik at du alltid har tilgang til toalettpapir.

Automatisk rulleskift: Når den nederste toalettrullen er tom, vil dispenseren automatisk bytte til den neste rullen, slik at du aldri går tom for toalettpapir.

Justerbar brems: Dispenseren har en justerbar brems som gjør det mulig å kontrollere rullehastigheten og redusere sløsing med papir.

Universalnøkkel: Dispenseren kan låses på begge sider ved hjelp av en universalnøkkel for å forhindre uautorisert tilgang.

Holdbar konstruksjon: Dispenseren er laget av holdbar plast, som er solid og langvarig.

Stilig design: Den har en matt finish og kommer i sort/sølv farge, noe som gir den et moderne og stilfullt utseende på toalettrommet.

  • Høyde: 323mm
  • Bredde: 167mm
  • Dybde: 163mm

Papir som passer:
47059 Toalettpapir – «Katrine 100» Comfort. 2 lag. *krt a 36 rl

 

Tilleggsinformasjon

Dimensjoner 18 × 18 × 33 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

Farge

,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Est. Leveringsdager

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , , , ,