Prod Nr: 26092

Quartz Silver «Lotus 104» Dobbel toalett dispenser

kr471,00

2 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

Quartz Silver «Lotus 104» Dobbel toalett dispenser
Quartz Silver «Lotus 104» Dobbel toalett dispenser er en praktisk og effektiv enhet som passer for to store toalettruller. Dispenseren er designet med tanke på å sikre at det alltid er nok toalettpapir tilgjengelig på toaletter med høy trafikk.

Passer for 2 ruller toalettpapir uten kjerne: Dispenseren er designet for å håndtere to toalettruller uten kjerner samtidig. Dette gir enkel installasjon og mindre avfall.

Maksimal diameter på 15 cm: Denne dispenseren kan romme to store toalettruller med en maksimal diameter på 15 cm. Dette gir god kapasitet og reduserer behovet for hyppig bytte.

Reserverullfunksjon: Dispenseren har en reserverull som sikrer at det alltid er tilgjengelig toalettpapir selv når den første rullen er tom. Dette er spesielt nyttig i områder med høy trafikk.

Non-stop system: Dispenseren sørger for en jevn og kontinuerlig forsyning av toalettpapir. Brukerne vil aldri stå uten papir, noe som gjør den ideell for offentlige toaletter og andre steder med høyt kapasitetsbehov.

Holdbar konstruksjon: Quartz Silver «Lotus 104» Dobbel toalett dispenser er laget av holdbare materialer for å sikre lang levetid og motstå daglig bruk.

Kompatibilitet med Lotus 104. Royal toalettpapir: Dispenseren er spesifikt designet for å passe til Lotus 104. Royal, 2-lags toalettpapir. Dette toalettpapiret er skånsomt for huden samtidig som det er sterkt og absorberende.

Papir som passer til:
47090 Toalettpapir – «Lotus 104.» Royal. 2 lag. *Krt a 36 rl

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 33 × 15 × 24 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

Farge

,

Varemerke

,

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Est. Leveringsdager

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , , , ,

Fast Lokasjon