Prod Nr: 27644

Skin Line Automatic Berøringsfri Håndtørk Dispenser Hvit 884

kr724,50

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene:

Beskrivelse

Skin Line Automatic cutting rull dispenser Sort
En praktisk og effektiv rulldispenser som er designet for å enkelt og nøyaktig levere ett ark av gangen. Med denne automatiske systemdispenseren vil du kunne trekke ut papiret manuelt med hendene, og deretter vil papiret automatisk bli kuttet av. En liten flipp papir vil bli hengende igjen til neste uttrekk, slik at det alltid er klart for bruk. Alternativt kan du også bruke håndtaket på siden av dispenseren for å trekke ut papiret.

 Automatisk papiruttrekk: Dispenseren er utstyrt med et automatisk system som mater ut ett og ett ark av gangen. Dette gjør det enkelt å bruke og sikrer at riktig mengde papir blir levert hver gang.

Manuelt uttrekk av papir: For å aktivere papiruttrekket, kan du enkelt trekke ut papiret manuelt med hendene. Dette gir deg kontroll over hvor mye papir du trenger.

Automatisk kutting: Etter at papiret er trukket ut, vil dispenseren automatisk kutte av papiret. Dette sikrer nøyaktig kutt uten behov for ekstra verktøy.

Papirbesparende: Dispenseren er designet for å bruke mindre papir, noe som bidrar til å redusere kostnader og miljøpåvirkning. Den leverer kun det nødvendige antallet ark for hver bruk.

Alternativ løsning med håndtaket: I tillegg til manuelt uttrekk av papir med hendene, har dispenseren også en alternativ løsning med håndtaket på siden. Dette gir deg muligheten til å velge den metoden som passer best for deg.

Enkel montering: Dispenseren kan enkelt monteres på veggen ved hjelp av skruer og veggplugger. Dette sikrer en trygg og stabil plassering.

Kompakt design: Med en høyde på 37,1 cm, dybde på 22,1 cm og bredde på 33,0 cm, har dispenseren en kompakt design som tar minimalt med plass på veggen.

Bruksområder: Skin Line Automatic cutting rull dispenser er egnet for ulike bruksområder som offentlige toaletter, kontorer, kjøkken eller alle steder hvor det er behov for en pålitelig og effektiv papirdispenser. Den er designet for å håndtere ulike krav og sikre enkel håndtering av papir.

Festemetode: Skruer og veggplugger
Lukking: Nøkkel
Monteringshøyde: 130-140 cm
Kapasitet: Rull ø 19×22 cm

Høyde:        37,1 cm
Dybde:        22,1 cm
Bredde:       33,0 cm

Papir som passer til:
47042 Tørkepapir – EasyCut 100. Royal. 2 lag. *Krt a 6 rl

Tilleggsinformasjon

Vekt 3 kg
Dimensjoner 25 × 36 × 40 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse
Bestillingsvare

Butikk produkt
HS-Kode & Landkode

, , , , , ,