Prod Nr: 27642

Skin Line Duo Såpe 0,55lt & Multifold Z-fals disp Hvit -930

kr441,00

2 på lager

Dette produktet passer også godt inn i disse kategoriene: |

Beskrivelse

Skin Line Duo Såpe 0,55lt & Multifold Z-fals disp Hvit
En innovativ dispenser som kombinerer to praktiske produkter i én løsning. Denne dispenseren er designet for å kunne brukes både som en dispenser for multifold Z-falset papir og som en skumsåpedispenser. Dette gir deg fleksibilitet og effektivitet på samme tid.

To-i-én-løsning: Dispenseren kombinerer en skumsåpedispenser og en dispenser for tørkepapir i Z-fals i samme enhet. Dette gjør det enkelt å ha både såpe og tørkepapir tilgjengelig på samme sted.

Kapasitet: Dispenseren har plass til å fylle opp med 0,55 liter FOAM flytende såpe og kan også romme opptil 400 ark med tørkepapir i Z-fals. Dette gjør at du ikke trenger å fylle på eller bytte ut såpe og tørkepapir så ofte.

Brukervennlig design: Dispenseren er utstyrt med en push-knapp for enkel dosering av skumsåpen. Den har også en nøkkel-lukking for å sikre at både såpe og tørkepapir er beskyttet mot uønsket tilgang eller tyveri.

Enkel montering: Dispenseren kan enkelt monteres på veggen ved hjelp av skruer og veggplugger. Anbefalt monteringshøyde er mellom 110-130 cm for optimal brukervennlighet.

Kompatibilitet: Dispenseren passer perfekt med multifold Z-foldet papir, som gir en jevn og enkel dispensering av tørkepapiret. Når det gjelder såpen, er det anbefalt å bruke Hand soap Cachan Citrus Foaming soap i 5 liters kanner.

Plasseffektiv: Med en høyde på 44,8 cm, dybde på 15,6 cm og bredde på 30,9 cm tar dispenseren minimalt med plass på veggen.

Festemetode: Skruer og veggplugger
Lukking: Nøkkel
Monteringshøyde: 110-130 cm
Kapasitet: 0,55 L/ 400 ark

Høyde: 44,8 cm
Dybde: 15,6 cm
Bredde: 30,9 cm

Papir som passer til:
Multifold Z-Folded paper

Såpe som passer til:
Hand soap Cachan Citrus Foaming soap *kn a 5 lt.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 32 × 17 × 46 cm
F-pak (Minste salgbare enhet)

D-pak (kartong)

Palle

Lengde

.

Bredde

.

Høyde

.

Vekt

Volum

,

Miljømerke

,

Est. Leveringsdager

Leverandør prod beskrivelse

, , , , , , ,

Bestillingsvare

Butikk produkt

HS-Kode & Landkode

, , , , , ,

Fast Lokasjon